Fotografija: Foto: MojPortal.hr/Predrag Uskoković
Galerija
Foto: MojPortal.hr/Predrag Uskoković

Zbog Blues rock festivala, u Daruvaru pojedine ulice zatvorene za promet. Evo koje...

Isto tako, iz Moto kluba Daruvar obavještavaju sve moto alkare koji će sudjelovati na današnjoj Moto alki da se prijaviti mogu kod daruvarske tržniceDARUVAR – Danas i sutra u Daruvaru se održava drugi po redu Blues rock festival. Zbog mnogobrojnih organiziranih aktivnosti u sklopu ove manifestacija, nužno je prilagoditi promet.

Stoga organizatori, TZ Daruvar – Papuk i Grad Daruvar obavještavaju sve svoje sugrađane i goste o zatvaranju prometa na pojedinim pravcima u gradu.

Ulice koje će biti zatvorene, označene su crvenom bojom/Foto: MojPortal
Ulice koje će biti zatvorene, označene su crvenom bojom/Foto: MojPortal

-Promet će biti zatvoren:

u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV do Trga kralja Tomislava, na Trgu kralja Tomislava od centra do skretanja prema Daruvarskim toplicama u Frankopanskoj ulici i u Radićevoj ulici do Knytlove ulice, i to

-19. kolovoza 2022. godine od 16,00 sati do 20. kolovoza 2022. godine do 01,30 sat

-te 20. kolovoza 2022. godine od 16,00 sati do 21. kolovoza 2022. godine do 01,30 sat, poručuju organizatori.

Daruvarski band Balkan Blues Club pošteno je rasturio na prošlogodišnjem festivalu/Foto: Predrag Uskoković
Daruvarski band Balkan Blues Club pošteno je rasturio na prošlogodišnjem festivalu/Foto: Predrag Uskoković

Obavijest moto alkarima

Isto tako, iz Moto kluba Daruvar obavještavaju sve moto alkare da se prijaviti za Moto alku mogu kod daruvarske tržnice.

-Zbog tonske probe i aktivnosti oko pozornice smjer za pikanje alke je iz Ulice Krste Frankopana prema Trgu kralja Tomislava. Dužina do alke 80m, zaustavni prostor 40m. Zbog velikog interesa vozača motocikala, te zbog prijašnjih primjedbi vozača na dva kotača, natjecanja za četiri kotača neće biti, niti će se moći natjecati. Zahvaljujemo na razumijevanju poručuju iz Moto kluba Daruvar.