Fotografija: Zgrada Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje/Foto: Deni Marčinković
Galerija
Zgrada Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje/Foto: Deni Marčinković

UREĐENJE ZGRADE Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u Bjelovaru seli na novu lokaciju

Od idućeg ponedjeljka, 27. studenoga privremeno počinje u s radom na novoj lokaciji na adresi Vatroslava Lisinskog 4b (bivša zgrada Hidroregulacije)Područni ured Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Bjelovaru od 27. studenoga privremeno seli na novu lokaciju.

Naime, od idućeg ponedjeljka privremeno počinje u s radom na novoj lokaciji na adresi Vatroslava Lisinskog 4b (bivša zgrada Hidroregulacije).

Ugradnja dizala

- Zbog izvođenja radova energetske obnove i uređenja poslovne zgrade PU u Bjelovaru, na adresi Ulica Tomasa Garika Masaryka 7, koja uključuje obnovu vanjske ovojnice objekta, zamjenu i dogradnju postojećih instalacijskih sustava, arhitektonsku prilagodbu prostora, ugradnju dizala do svih etaža i unutarnje uređenje zgrade, žiteljima Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije usluge Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje bit će dostupne na privremenoj lokaciji - Vatroslava Lisinskog 4b, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati - navode.

Zgrada Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje/Foto: Deni Marčinković
Zgrada Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje/Foto: Deni Marčinković

PU u Bjelovaru na sadašnjoj će lokaciji, u Tomasa Garika Masaryka 7, korisnicima biti na usluzi do petka 24. studenoga, do 15 sati.

Planirani početak radova na obnovi i uređenju zgrade je prosinac 2023., a završetak se očekuje u roku od 10 mjeseci od početka radova, poručuju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!