Fotografija: Iduće subote, 12. studenog u Veliku Trnoviticu stiže „ozbiljno zabavan“ mađioničar imena Magic Leon/Foto: Magic Leon
Galerija
Iduće subote, 12. studenog u Veliku Trnoviticu stiže „ozbiljno zabavan“ mađioničar imena Magic Leon/Foto: Magic Leon

U V. Trnoviticu stiže Magic Leon: "Najbolji hrvatski mađioničar trikovima će raspametiti djecu"

Magic Leon najpoznatiji je hrvatski mađioničar te iluzionist s više od 15 godina iskustva i preko 2000 odrađenih nastupa za djecu i roditelje diljem Hrvatske i regijeVELIKA TRNOVITICA – Iduće subote, 12. studenog s početkom u 18 sati u društveni dom u Veliku Trnoviticu stiže prava poslastica za sve mališane. Stiže „ozbiljno zabavan“ mađioničar imena Magic Leon.

Foto: Magic Leon
Foto: Magic Leon

Naime, u Općini su se dosjetili na koji način najbolje zabaviti najmlađe žitelje te su osigurali dobru zabavu, show i pomalo magije.

Večer puna zabave

-Prije nego nas povede u magičnu avanturu trikovima i zabavom, voljeli bi vas malo više upoznati s Leonom. Leon, pod umjetničkim imenom Magic Leon, najpoznatiji je hrvatski mađioničar te iluzionist s više od 15 godina iskustva i preko 2000 odrađenih nastupa za djecu i roditelje diljem Hrvatske i regije. Na društvenim mrežama prati ga više od 200.000 ljudi, zajedno sa svojom suprugom poznatom YouTubericom Mr. Mončinom snima sadržaje koji imaju više od 30.000.000 pregleda na društvenim mrežama, podsjećaju iz Općine.

Foto: Općina Velika Trnovitica
Foto: Općina Velika Trnovitica

Dodaju kako sve mališane i njihove roditelje očekuje Ozbiljno Zabavan Magic Show.

-Bit će to večer prepuna zabave, smijeha i nevjerojatnih trikova, kakve ste do sada mogli gledati samo na televiziji, kažu u Općini i pozivaju još jednom najmlađe stanovnike da navrate.