Fotografija: Termalni vodeni park sutra otvara vrata za sve posjetitelje/Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Termalni vodeni park sutra otvara vrata za sve posjetitelje/Foto: Predrag Uskoković

Termalni vodeni park Aquae Balissae u Daruvaru sutra ujutro od 8 sati otvara svoja vrata

Vijest o ponovnom otvaranju omiljenog kupališta u gradu razveselila je najviše roditelje s mališanima, a sudeći po broju komentara na društvenim mrežama, sutra bi u TVP-u mogla vladati gužvaDARUVAR – „Mi smo spremni za sutrašnje otvaranje ljetne sezone, a jeste li i Vi? Uz novo radno vrijeme, a to je svaki dan od 8 do 20h i poštivanje svih epidemioloških mjera veselimo se Vašem dolasku i molimo da sunce potraje“, obavijest je ovo koja stoji na Facebook stranici Termalnog vodenog parka Aquae Balissae u Daruvaru, a koja je razveselila mnoge.

Podsjetimo, Termalni vodeni park bio je zatvoren od 10. svibnja zbog temeljitog čišćenja, a sutrašnje ponovno otvorenje svojevrsni je početak nove kupališne sezone, potvrdila nam je to i ravnateljica Dunja Grubić.

-Novost je da ćemo odsad raditi svakoga dana, no nažalost, još uvijek je broj posjetitelja ograničen na 500 zbog poštivanja epidemioloških mjera. Također, ugostiteljski objekt gostima će biti na raspolaganju na vanjskom dijelu, što znači da se još ne smije ući na galeriju – kazala je ravnateljica Grubić dodavši kako se nadaju da će mjere popustiti početkom lipnja. Dotad im je važnije no ikada ranije, priznaje nam ravnateljica, suho, sunčano i toplo vrijeme kakvo nalikuje i drugom dijelu svibnja.

Vijest o ponovnom otvaranju omiljenog kupališnog prostora u gradu razveselila je najviše roditelje s mališanima, a sudeći po broju komentara na društvenim mrežama, sutra bi u TVP-u mogla vladati gužva.