Fotografija: Termalni vodeni park otvara svoja vrata u subotu, 27. veljače/Foto: TVP
Galerija
Termalni vodeni park otvara svoja vrata u subotu, 27. veljače/Foto: TVP

Termalni vodeni park u Daruvaru u subotu otvara unutarnji bazen

Iako se na bazenu Termalnog vodenog parka neće nuditi kava za van, dozvoljeno je vlastito donošenje hrane s obzirom da restoran neće raditi, a na bazenu će moći biti najviše 80 osobaS obzirom na novo popuštanje mjera i dozvoljavanje otvaranja bazena početkom ovog mjeseca, kontaktirali smo direktoricu Termalnog vodenog parka Daruvar, Dunju Grubić i upitali zašto se još nije otvorio bazen i kada će se otvoriti.

- Mi ćemo 27. veljače, u subotu, početi ponovno s radom bazena, a sada smo još uvijek u pripremama. Imali smo određene sanacije i tekuće popravke koje smo morali otkloniti pa zato nismo još otvorili bazen. Jučer smo pustili vodu u bazene, ali čekamo da se objekt malo zagrije jer nakon dva mjeseca ne korištenja, objekt se ohladio – rekla nam je direktorica Termalnog vodenog parka - Dunja Grubić.

Termalni vodeni park neće imati u ponudi kavu za van, a posjetitelji moraju ući u objekt s maskama/Foto: TVP
Termalni vodeni park neće imati u ponudi kavu za van, a posjetitelji moraju ući u objekt s maskama/Foto: TVP

Termalni vodeni park u vlasništvu je Grada Daruvara pa se kroz potporu iz proračuna Grada Daruvara uspjela financirati sanacija cijevi kojom se napaja geotermalna voda, a bila je dotrajala i pukla zbog niskih temperatura, pločice u unutrašnjem bazenu te u wellnessu šteta od oborinskih voda na knaufima gdje su morali sanirati strop. 

Radno vrijeme Termalnog vodenog parka jednako je kao i do sada u postsezoni, od 10 sati ujutro do 20 sati navečer.

Na bazenu će zbog epidemioloških mjera moći biti prisutno najviše 80 osoba/Foto: TVP
Na bazenu će zbog epidemioloških mjera moći biti prisutno najviše 80 osoba/Foto: TVP

- S obzirom na epidemiološke mjere postupat ćemo jednako kao i do sada, dobro smo se držali i prije zatvaranja bazena tako da ćemo samo nastaviti u istom smjeru. U objekt ćemo primati do 80 ljudi jer je kvadratura dovoljno velika za toliki broj korisnika, a bitno je da korisnici imaju maskice na ulasku u recepciju i garderobu – nadovezala se Dunja Grubić.

Budući da nakon otvaranja bazena restoran koji je u sklopu objekta neće raditi, posjetiteljima će biti dopušteno donošenje vlastite hrane.

- Mi bez dopuštenja Stožera nećemo otvarati ugostiteljski objekt, to je nama potpuno neprihvatljivo, a iz prethodnog iskustva znamo da nam nije isplativo otvarati restoran samo radi kave za van – rekla nam je direktorica Dunja Grubić.

Posjetitelji će sa sobom moći ponijeti hranu jer restoran neće raditi/Foto: TVP
Posjetitelji će sa sobom moći ponijeti hranu jer restoran neće raditi/Foto: TVP