Fotografija: Prije raspada sistema, ekipa Tomislava Pavića, dječaci 2013. godište, imali su jednu pobjedu i jedan poraz/Foto: Privatni album
Galerija
Prije raspada sistema, ekipa Tomislava Pavića, dječaci 2013. godište, imali su jednu pobjedu i jedan poraz/Foto: Privatni album

Djeca iz Hrvatske pokradena na nogometnom turniru u Austriji: "Među njima i NK Bjelovar"

Prije raspada sistema, ekipa Tomislava Pavića, dječaci 2013. godište, imali su jednu pobjedu i jedan poraz. Protiv NK Borac Banja Luka odigrali su 2:1, dok su protiv Villareala izgubili 0:2Stotinu djece iz Hrvatske pokradeno je na međunarodnom nogometnom turniru u Austriji, piše RTL. Kako su im rekli roditelji, organizatori su nestali s kotizacijom.

Za svako dijete je uplaćeno oko 250 eura, a kako su za RTL potvrdili roditelji i treneri - djeci nisu platili ni noćenje u hotelima. Na turniru sudjeluju mladi nogometaši iz sedam hrvatskih klubova, a među njima su i mali nogometaši NK Bjelovara koje vodi trener Tomislav Pavić.

- Suci su usred utakmice pobjegli s terena, nitko se više ne javlja, niti treneri imaju ikakav kontakt za dobit ikakve informacije vezano za daljni smještaj djece ni za ikakve rezultate. Dakle, organizatora nema, sudaca nema, policija je pozvana na lice mjesta. Vjerujte mi, ovdje je totalni kaos, rekao je za RTL Igor Lojen, jedan od roditelja djece koja su pokradena na nogomentom turniru u Austriji.

Dvije pobjede

Ne bodovno ili rezultatski nego se organizator po svemu sudeći pokupio s novcem.

Na finalu klupskog nogometa za djecu od 9 do 12 godina u gradu Sankt Pölten sudjeluju mladi nogometaši iz sedam hrvatskih klubova, uključujući Dinamo, Rudeš, Lokomotivu i Cibaliju, ali i neki od najvećih europskih: Juventusa, PSV-a i Atletico Madrida.  Za svako dijete je uplaćeno oko 250 eura, a jučer oko 15 sati organizatori su nestali s kotizacijom za 2700 djece koja su sudjelovala na turniru, javlja RTL.

Ekipa Tomislava Pavića/Foto: Privatni album
Ekipa Tomislava Pavića/Foto: Privatni album

Prije raspada sistema, ekipa Tomislava Pavića, dječaci 2013. godište, imali su jednu pobjedu i jedan poraz. Protiv NK Borac Banja Luka odigrali su 2:1, dok su protiv Villareala izgubili 0:2.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!