Fotografija: Staza na Petrovom vrhu nije namijenjena za skijanje/ Foto: Unsplash (ilustracija)
Staza na Petrovom vrhu nije namijenjena za skijanje/ Foto: Unsplash (ilustracija)

"Staza nije pogodna za skijanje, možete se sanjkati, ali na vlastitu odgovornost"

Vučnica koja se nalazi pored doma nije u vlasništvu Planinarskog društva, niti se nalazi na njihovom zemljištu tako da ne odgovaraju za eventualne kvarove i nesreće koje se mogu dogoditi u njenom raduPlaninarsko društvo Petrov vrh obavještava sve Daruvarčane i ostale ljubitelje zimskih radosti kako staza na Petrovom vrhu nije pogodna za skijanje negose tamo eventualno možete sanjkati, ali na vlastitu odgovornost.

Naime, nakon brojnih upita građana oko skijanja na Petrovom vrhu, Planinarsko društvo napominje kako sve što radite na stazi, i putem do nje, provodite na vlastitu odgovornost jer oni ne organiziraju niti provode takve aktivnosti.

Budite odgovorni

- Vučnica koja se nalazi pored doma nije u vlasništvu Planinarskog društva, niti se nalazi na zemljištu u vlasništvu Društva, tako da mi ne odgovaramo za eventualne kvarove i nesreće koje se mogu dogoditi u njenom radu. Ponavljam, sve radite na vlastitu odgovornost. Dom također ne radi zbog svima poznatih epidemioloških mjera, kaže tajnik Planinarskog društva, Tihomir Djedović i poručuje ljudima da na Petrovom vrhu mogu slobodno uživati u zimskim radostima, ali da budu odgovorni i paze na sebe i svoju djecu.