Fotografija: Asfaltira se završni sloj na daruvarskom rotoru/ Foto: MojPortal.hr
Galerija
Asfaltira se završni sloj na daruvarskom rotoru/ Foto: MojPortal.hr

Rotor u Daruvaru bit će zatvoren tjedan dana. "Postavljamo završni sloj asfalta"

Obilazak će se odvijati po istom principu kao i za vrijeme izvođenja radova. U jednom trenutku promet će teći i kroz sami rotor u kontra smjeru jednim trakom, kaže Boris TerzićRotor u Daruvaru na križanju ulice Petra Zrinskog, Stjepana Radića i Kolodvorske ulice (između Dalita i restorana Little Italy) od danas je ponovno zatvoren. 

Prema riječima Borisa Terzića, inženjera gradilišta, riječ je o planiranim radovima, odnosno asfaltiranju završnog sloja.

Dovršetak nogostupa

- Radovi će najduže trajati do četvrtka, 28. travnja i to zbog vremenskih uvjeta, jer vjerujem da bi u protivnom završili i ranije. Trenutno se postavlja završni sloj asfalta, signalizacija, a po završetku radova promet se više neće zatvarati. Jedino ćemo na dijelu koji se koristi za obilazak vozila dovršiti nogostup, kojeg nismo mogli napraviti prije postavljanja završnog sloja, ali za to vrijeme promet će se normalno odvijati, pojasnio je Terzić.

Po završetku uredit će se i nogostup/ Foto: MojPortal.hr
Po završetku uredit će se i nogostup/ Foto: MojPortal.hr

Dodao je i to da se do idućeg četvrtka, odnosno do završetka radova, promet regulira semaforima i obilaznim pravcima, takozvanim bajpasom uz rotor.

Obilazak kao i prije

- Drugim riječima, obilazak će se odvijati po istom principu kao i za vrijeme izvođenja radova. U jednom trenutku promet će teći i kroz sami rotor u kontra smjeru jednim trakom. Nažalost, nemamo mogućnost obilaska cijelog gradilišta, što dodatno usporava cijeli tijek radova, poručio je Boris Terzić.