Fotografija: Ilustracija: MojPortal.hr
Ilustracija: MojPortal.hr

Nasred ceste u Zagrebu pronađen ostavljeni dječačić! Stigli roditelji, tamo je i policija

Dječak ne komunicira i ono što kaže je nerazgovijetno. Ima otprilike pet godina i trenutno se nalazi u Centru za socijalnu skrbNOVO - Iz Centra za socijalnu skrb za RTL su rekli da su roditelji došli po dijete, a ondje je i policija.

---------------------------------------------

Roditelji, gdje ste? Javite se na 192 ili u najbližu policijsku postaju - ukratko je apel PU zagrebačke koja već satima intenzivno nastoji riješiti slučaj pronađenog mališana bez ikakve pratnje odraslih danas u zagrebačkom Vrapču.

Kako doznaje Jutarnji list, oko 11.35 sati na telefon 192 policija je zaprimila dojavu građana kako na početku Aleje Bologna sam samcat stoji jedan mališan, vrtićke dobi. Otprilike starosti pet godina.

U vrijeme pronalaska dječačić je bio odjeven u kratke hlače, potkošulju i tenisice, a s obzirom da je vrijeme u Zagrebu zahladnjelo te pada kiša, svakako je bio neprikladno obučen za trenutnu vremensku situaciju.

Dodatni problem je što dječak ne komunicira i ono što kaže je nerazgovijetno.

Zahvaljujući građanima koji su promptno reagirali, dječak je sklonjen s ulice te se trenutno nalazi u Centru za socijalnu skrb Susedgrad.

Iz PU zagrebačke su potvrdili nam dojavu te kažu da je dijete trenutno zbrinuto u Hrvatskom zavodu za socijalni rad te usput apeliraju na građane ako imaju korisnih saznanja oko nestanka izgubljenog dječaka, da se jave na 192.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!