Fotografija: Foto: Damir Krajac/Cropix
Foto: Damir Krajac/Cropix

Najbolji hrvatski tamburaši večeras stižu na Advent u Bjelovaru

Ovaj tamburaški sastav izdao je više od 30 albuma s preko 300 skladbi, a dobitnici su i sedam diskografskih nagrada Porin te nagrada Cesarica za najbolju tamburašku pjesmuHokejaški spektaklom u središtu grada započet će program u sklopu treće adventske subote u Bjelovaru. Naime, u Bjelovar dolazi Klub hokeja na ledu Medveščak Admiral, točnije igrači U15 Medvjedi, koji će s domaćinima Panonskim kitovima, odigrati revijalnu utakmicu, o čemu više pročitajte OVDJE.

tijekom jutarnjeg dijela programa bjelovarski lađari, Argonauti, darivat će djecu Argo majicama i slatkišima u sklopu njihove kampanje "I ja želim biti Argonaut".

Koncert u središtu grada

Vrhunac dana svakako će biti večernji koncert zakazan za 19 sati. Naime, na adventsku pozornicu stat će Najbolji hrvatski tamburaši, sastav koji je nedavno proslavio 35. godinu djelovanja.

Inače, Najbolji hrvatski tamburaši izdali su više od 30 albuma s preko 300 skladbi, a dobitnici su i sedam diskografskih nagrada Porin te nagrada Cesarica za najbolju tamburašku pjesmu, stoga je dobra zabava zagarantirana. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!