Fotografija: Lipičani na Božićnom sajmu/Foto: Compas.hr
Galerija
Lipičani na Božićnom sajmu/Foto: Compas.hr

Mirisi Božića u Lipiku: "Prijavite svoje događanje i promovirajte se na zajedničkom plakatu"

Za sada imamo upisano desetak događanja, što znači da su mnogi datumi već popunjeni te smo zadovoljni s dosadašnjim planiranjem najljepšeg mjeseca u godini, poručuju iz lipičkog Turističkog uredaLIPIK - Lipička Turistička zajednica objavila je poziv svim organizatorima koji održavaju manifestacije na području Grada Lipika tijekom prosinca, odnosno za vrijeme Adventa da se jave u Turistički ured, piše Compas.

Foto: Compas
Foto: Compas

-Želimo objediniti događanja na jednom zajedničkom plakatu, koordinirati i pomoći u održavanju svih događanja povodom "Mirisi Božića u Lipiku". Za sada imamo upisano desetak događanja, što znači da su mnogi datumi već popunjeni te smo zadovoljni s dosadašnjim planiranjem najljepšeg mjeseca u godini, poručuju iz lipičkog Turističkog ureda.

Krajnji rok

-Ukoliko Vaša udruga/ustanova organizira prigodno događanje koje će se odvijati tijekom prosinca molimo da dostavite opis programa s informacijama do 15. studenog; e-mailom na tz.lipik@gmail.com ili na telefon 034/421-600 kako bi program mogli uvrstiti u zajedničku manifestaciju koju ćemo promovirati na radiju, tisku i društvenim mrežama, rekao je Hrvoje Kovačić iz Turističke zajednice Grada Lipika.

Foto: Compas.hr
Foto: Compas.hr

Planirana događanja "Mirisa Božića" već sada možete pogledati na web stranici Turističke zajednice Grada Lipika. Popis će se nadopunjavati tako da bude pravovremeno ažuriran, a nakon roka se izrađuje zajednički plakat, piše Compas.