Fotografija: Evelin Evaj (desno)/Foto: OŠ Garešnica
Galerija
Evelin Evaj (desno)/Foto: OŠ Garešnica

MALA GENIJALKA Evelin Evaj iz Garešnice državna je prvakinja u čitanju naglas

OŠ Garešnica i Gradska knjižnica i čitaonica Đuro Sudeta objavili su koliko su ponosni na svoju mladu sugrađankuVelik uspjeh za malenu djevojčicu, ali i čitavu Garešnicu. Evelin Evaj, učenica 3.b razreda Osnovne škole Garešnica, postala je na netom završenom 8. Državnom natjecanju u čitanju naglas, državna prvakinja u mlađoj kategoriji!

- Imamo državnu prvakinju u Natjecanju u čitanju naglas Naša Evelin Evaj, učenica 3.b razreda, osvojila je 1.mjesto na državnom natjecanju u Sisku. Svojim je nastupom dostojanstveno predstavila sebe, svoju školu, svoj grad i županiju. Čestitamo od srca Evelin i mentorici Mariji Vitez! Hvala svima koji su svojim glasovima podržali Evelin! - objavila je s neskrivenim ponosom OŠ Garešnica.

Prvakinja Evelin Evaj s mentoricom i obitelji/Foto: OŠ Garešnica
Prvakinja Evelin Evaj s mentoricom i obitelji/Foto: OŠ Garešnica

Čestitke i mentorici

Uspjehom male genijalke pohvalila se i Gradska knjižnica i čitaonica Đuro Sudeta iz Garešnice.

- Draga naša Evelin, od srca čestitke na prvom mjestu Bravo, ponosni smo na tebe!

Čestitamo i mentorici, učiteljici Mariji Vitez Osnovna škola Garešnica ali i Povjerenstvu na školskoj, gradskoj i županijskoj razini koje je stručno odradilo svoj posao i odlukama dovelo Evelin na državnu razinu natjecanja. Čestitamo i drugim sudionicima ovog natjecanja i zahvaljujemo svima a posebno našoj Evelin na čarobnim minutama čitanja! - napisali su u objavi.

A čestitkama se pridružujemo i mi, uz nadu da će Evelinin uspjeh i drugu djecu njene dobi, u ovo digitalno "tik-tok" vrijeme, motivirati na čitanje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!