Fotografija: Stomatologinja Danijela Hajdinjak Prihić i plastični kirurg Bojan Ignatovski/Foto: Ladental, Privatni album
Galerija
Stomatologinja Danijela Hajdinjak Prihić i plastični kirurg Bojan Ignatovski/Foto: Ladental, Privatni album

Liječnici iz Bjelovara, Daruvara i Pakraca među najboljima u zemlji: "Mišljenje pacijenata nam je na prvom mjestu"

Romana Švaljek-Toth, Alen Šelović, Nikola Galkowski i Danijela Hajdinjak-Prihić iz Bjelovara, Mateo Pierobon iz Pakraca te Bojan Ignatovski iz Daruvara po izboru pacijenata najbolji su liječnici u HrvatskojPortal najdoktor.com i ove je godine objavio listu najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj prema glasovima pacijenata. Ovo je deseta godina objave popisa. Kriteriji po kojima se ovaj izbor provodi su ukupan broj komentara, odnos pozitivnih i negativnih dojmova pacijenata, ali i kvaliteta samih komentara. 

Među najboljim zdravstvenim stručnjacima u Hrvatskoj čak je pet liječnika iz Bjelovarsko-bilogorske županije, te jedan iz Pakraca. 

Prvi put izabrana

Najbolji ginekolozi iz Bjelovara su Romana Švaljek-Toth, Alen Šelović i Nikola Galkowski. Najbolji plastični kirurg je Bojan Ignatovski iz Daruvara. Najbolja stomatologinja je Danijela Hajdinjak-Prihić iz Bjelovara te Mateo Pierobon iz Pakraca. 

Da joj puni znači priznanje, otkrila nam je i bjelovarska stomatologinja Danijela Hajdinjak-Prihić.

- Trudimo se puno raditi na pristupu prema pacijentima kojima želimo sve detaljno pojasniti. Mislimo da danas u zdravstvu najviše nedostaje vremena i teško je katkad posvetiti se pacijentu onoliko koliko bismo htjeli. Odnosno, teško je biti koncentriran i pristuan cijelo radno vrijeme. Nerijetko smo tu za naše pacijente i nakon radnog vremena, priznaje Hajdinjak -rihić koja je iznimno sretna i ponosna na priznanje pacijenata.

Danijela Hajdinjak-Prihić/Foto: Ladental
Danijela Hajdinjak-Prihić/Foto: Ladental

- Ovo je prvi put da sam izabrana. Svi u timu su jako sretni. Nama je inače i svaki naš napravljen rad potvrda. Radosni smo kada nam se pacijent rasplače od sreće, to je trenutak koji ne možemo snimiti, ali to nas čini ispunjenima čak i više nego ovakvo priznanje, istaknula je Hajdinjak-Prihić.

Budući da se više puta našao na ovoj listi, upitali smo Bojana Ignatovskog koliko mu znači izbor te raduje li ga što ga njegovi pacijenti uvijek iznova pohvaljuju.

Humana profesija

- Ovo je peti put da su me pacijenti izabrali. Kao i svake gdine otkako sam postao liječnik, mišljenje pacijenata mi je jako važno. Izabrao sam humanu profesiju, posvetio sam se estetsko-plastično-rekonstrukcijskoj kirurgiji koju sam zsaolio još na fakultetu. Kasnije sam imao učitelje koji su me navodili na taj posao. Osjetio sam da imam osjećaj za formu i oblik, za esetetiku. U gimnaziji sam jako puno crtao, volio sam arhitekturu, grafički dizajn. Dakle, spojio sam svoj odnos prema profesiji kao humana profesija i na to nadogradio ono što sam u sebi nosio, kaže Ignatovski. 

Bojan Ignatovski, dr. med, specijalist opće kirurgije i subspecijalist plastično-rekonstruktivne kirurgije radi u daruvarskoj poliklinici Arcadia/Foto: Privatni album
Bojan Ignatovski, dr. med, specijalist opće kirurgije i subspecijalist plastično-rekonstruktivne kirurgije radi u daruvarskoj poliklinici Arcadia/Foto: Privatni album

- Oduvijek mi je mišljenje pacijenta bitno. Naprosto želim učiniti sve da pacijenti budu zadovoljni. Dan danas im kažem: "Ja ću učiniti sve da vi budete zadovoljni". Evo, baš sam danas imao jednu onkološku pacijenticu. Objasnio sam joj da je svaka bolest liječiva, a kada život završava, to nitko ne zna. Rekao sam joj da u ovoj fazi kao mlada žena učini nešto da se osjeća bolje i da se osjeća ljepše. Rekao sam joj da o svojoj bolesti razgovara sa svojim onkologom, a da kod mene učini nešto za sebe i za svoj izgled. Zagrlila me kada je odlazila, priznaje nam dr. Bojan Ignatovski.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!