Fotografija: Foto: Pakrački list
Galerija
Foto: Pakrački list

Južna obilaznica u Pakracu zbog radova zatvorena za sav promet

Rekonstrukcija cestovnih propusta odvija se u sklopu projekta „Zaštita grada Pakraca od bujičnih voda - Lijeva obala - Faza 3“, koji bi trebali biti dovršeni do kraja godineZbog radova na rekonstrukciji tri postojeća cestovna propusta na kanalu Vukovarski koji je dio sustava obrane od poplava, u narednih 30 dana će biti zatvorena Bolnička ulica (južna obilaznica), od križanja sa ulicom Matije Gupca („Petlja“)  do križanja sa Vukovarskom ulicom, javlja Pakrački list.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Kako doznajemo od Marijana Malogorskog, pročelnika Upravnog odjela za graditeljstvo i komunalne djelatnosti u gradskoj upravi, promet će na navedenoj dionici biti zatvoren za sva vozila, zbog čega će se pojačano odvijati promet okolnim ulicama (Vukovarska ulica, Matije Gupca).

Podsjetimo, rekonstrukcija cestovnih propusta odvija se u sklopu projekta „Zaštita grada Pakraca od bujičnih voda – Lijeva obala – Faza 3“, koji bi trebali biti dovršeni do kraja godine. Ukupna vrijednost radova iznosi 62.5 tisuće eura s PDV-om, sredstva su u cijelosti osigurale Hrvatske vode, a radove izvodi tvrtka ELMO d.o.o. iz Grubišnog Polja, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku