Fotografija: Policijski službenici Luka Markešić, Marko Balažić, Ante Jeličić i Magdalena Oršić/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
 
Galerija
Policijski službenici Luka Markešić, Marko Balažić, Ante Jeličić i Magdalena Oršić/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska  

Interventna policajka Magdalena Oršić (22) druga na proljetnom polumaratonu "Zagreb 21"

Osim u svom poslu i na trkačkim stazama, Magdalena je i uspješna rukometašica, a trenutno je član RK GarešniceMagdalena Oršić (22), policijska službenica Interventne jedinice Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave, osvojila je drugo mjesto na proljetnom polumaratonu "Zagreb 21".

Riječ je o cestovnoj atletskoj utrci dužine 21 kilometar, koja se prošle nedjelje održala na ulicama glavnog grada. 

Sjajni rezultati

Kako kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske, u utrci je sudjelovalo 984 natjecatelja, a pored Magdalene našu policijsku upravu predstavljali su i interventni policajci Luka Markešić i Marko Balažić te policijski službenih Ureda načelnika Ante Jeličić. 

Magdalena Oršić, drugoplasirana na maratonu "Zagreb 21"/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Magdalena Oršić, drugoplasirana na maratonu "Zagreb 21"/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

- Naša Magdalena je osvojila drugo mjesto u kategoriji policijskih službenica te se tako okitila srebrnom medaljom, a Luka, Marko i Ante su utrku završili među prvih 100 natjecatelja. Ostvarivši sjajne rezultate, odličan uspjeh i medalje, policijski službenici su pokazali zavidnu sposobnost, požrtvovnost i ustrajnost u svim postavljenim izazovima. Svi četvero u svom radu kao policijski službenici su iznimno profesionalni, odgovorni i savjesni, a s ovakvim sportskim rezultatima se nadaju da će motivirati i ostale policijske službenike, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Uspješna rukometašica

Magdalena Oršić, osim u svom poslu i na trkačkim stazama, uspješna je i rukometašica, a trenutno je član RK Garešnice, koja se natječe u 2. HRL Sjever. Da se radi o svestranoj sportašici, najbolje govori podatak da je s postignutih 154 pogotka, Magdalena ujedno i drugi strijelac spomenutog natjecanja, a od čela ljestvice dijeli je svega pet pogodaka. Treba reći i to da je vodeći strijelac 2. HRL Sjever Tamara Štefanec odigrala dvije utakmice više, u odnosu na Magdalenu, koja je najefikasniji strijelac tog natjecanja, ako se gleda prosjek zabijenih golova po utakmici. 

Medalja i pehar Magdalene Oršić/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Medalja i pehar Magdalene Oršić/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Magdaleni, kao i svim ostalim članovima PU- bjelovarsko-bilogorske, čestitamo na vrijednim rezultatima.