Fotografija: Ponesite si deku ili neku sjedalicu i uživajte u Woodstocku na Bilogori, poručuju iz Općine Veliko Trojstvo/Foto: Facebook, Željko Smešnjak
Galerija
Ponesite si deku ili neku sjedalicu i uživajte u Woodstocku na Bilogori, poručuju iz Općine Veliko Trojstvo/Foto: Facebook, Željko Smešnjak

GLAZBENI SPEKTAKL Ove nedjelje u Velikom Trojstvu odjekivat će stihovi velikog Đoleta

U izvedbi pjesama, bendu Ringišpil pridružit će se tamburaši iz Barriquea te poznati hrvatski i srpski glumci koji će zajedno s publikom zapjevati neke od najpoznatijih Đoletovih hitovaVELIKO TROJSTVO – Ove nedjelje u Velikom Trojstvu sprema se pravi glazbeni spektakl. Na svoje će doći zaljubljenici u stihove Đorđa Balaševića. Naime, ove nedjelje u 18 sati na Vidikovcu u Velikom Trojstvu održat će se veliki besplatni koncert u čast najpoznatijeg panonskog mornara.

Koncert će se održati na vidikovcu/Foto: Željko Smešnjak
Koncert će se održati na vidikovcu/Foto: Željko Smešnjak

-Drveni bilogorski čardak, kao posljednji svjetionik nad Panonskim morem te večeri zasvijetlit će kao putokaz za sve štovatelje glazbene ostavštine velikog Đorđa Balaševića.

Pjevat će i glumci

U izvedbi pjesama, Balašević tribute bendu Ringišpil pridružit će se tamburaši iz Barriquea te poznati hrvatski i srpski glumci koji će zajedno s publikom zapjevati neke od najpoznatijih Đoletovih hitova, poručuju iz Općine Veliko Trojstvo.

Tamburaški sastav Barrique /Foto: Facebook
Tamburaški sastav Barrique /Foto: Facebook
Balašević tribute bend Ringišpil/Foto: Facebook
Balašević tribute bend Ringišpil/Foto: Facebook

Dodaju kako je za sve posjetitelje ulaz na koncert besplatan.

-Vozilo parkirajte u središtu Velikog Trojstva te se zaputite pješke prema Vidikovcu. Ponesite si deku ili neku sjedalicu i uživajte u Woodstocku na Bilogori, poručuju iz Općine Veliko Trojstvo.

Foto: Foto: Općina Veliko Trojstvo
Foto: Foto: Općina Veliko Trojstvo

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!