Fotografija: Započnite najljepše vrijeme u godini, Advent, u đurđevačkom Hotelu Picok/Hotel Picok
Galerija
Započnite najljepše vrijeme u godini, Advent, u đurđevačkom Hotelu Picok/Hotel Picok

Đurđevčani početak Adventa slave uz koncert Fijakera: "Čeka vas večera za samo 70 kuna"

Još danas možete sudjelovati u nagradnoj igri i osigurati si noćenje s doručkom, dnevni wellness paket za dvoje i večeru u Hotelu Picok. Pravila su jednostavna, poručuju darežljivi PodravciĐURĐEVAC – Svaki grad i svako mjesto ovih dana nastoji se istaknuti obiljem blagdanskih aktivnosti, tako da događanja, zabave i gastronomskih užitaka u nadolazećem adventskom razdoblju neće nedostajati.

Početak Adventa u Hotelu Picok u Đurđevcu obilježavaju na poseban način. Naime, za sve svoje vjerne goste, ali i one koji će to tek postati, sutra pripremaju koncert nezaboravnih Fijakera. I ne samo to…

Podravski specijaliteti i mužikaši

-Ulovite svoje mjesto na vrijeme, nazovite Hotel Picok i dođite nam sutra, 26. studenog na jedinstveni početak Adventa. Osim koncerta za pamćenje koji počinje u 20 sati, uživajte u podravskim specijalitetima za samo 70 kuna po osobi. Večera će biti poslužena već od 19 sati, poručuju iz Hotela Picok i još jednom pozivaju sve koji se nađu u blizini da dožive čaroliju Adventa u Đurđevcu.

Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac

Pogodnostima tu nije kraj. Kako biste doživjeli pravi, blagdanski ugođaj, još danas sudjelujte u nagradnoj igri Hotela Picok i na taj si način osigurajte bogati paket aranžman.

Nagradna igra traje još danas

-Blagdansko vrijeme je idealno za poklone, stoga smo odlučili nagraditi  naše goste s tri vrijedne nagrade. Sve tri nagrade mogu se iskoristiti sutra. Prva nagrada je noćenje s doručkom za dvije osobe uz nezaboravne Fijakere i večeru. Druga nagrada je dnevni paket wellness za dvoje uz Fijakere i večeru i treća nagrada je večera uz Fijakere za dvoje. Pravila igre vrlo su jednostavna, a sve detalje možete pronaći na FACBOOK stranici Hotela Picok.

Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac

Potrebno je podijeliti objavu nagradne igre, označiti osobu s kojom planirate odmor i zapratiti  Facebook stranicu i Instagram HOTELA PICOK, poručuju darežljivi Podravci koji podsjećaju da je izvlačenje dobitnika/ce danas u večernjim satima.

Dodajmo, svakog petak, subote i nedjelje u vrijeme Adventa na terasi Đurđevčke Iže Hotela Picok uživajte u kuhanom vinu i ljutoj kobasici u pecivu ili u čaju i hrenovki u pecivu za samo 25 kuna.