Fotografija: Osnivačica i predsjednica daruvarske udruge Impress Tanja Herceg/Foto: privatni album
Osnivačica i predsjednica daruvarske udruge Impress Tanja Herceg/Foto: privatni album

Daruvarska udruga Impress zapošljava deset ljudi. Javite im se!

Udruga Impress Daruvar traži četiri asistenta, tri koordinatora, dva voditelja projekta i jednog administratora, a natječaji su otvoreni još ovaj tjedanUdruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu Impress Daruvar traži četiri asistenta, tri koordinatora, dva voditelja projekta i jednog administratora. Natječaji su otvoreni još ovaj tjedan, a detalje natječaja možete pogledati na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. 

Treći krug zapošljavanja

- Udruga IMPRESS, koja djeluje na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, a ima sjedište upravo u Daruvaru, i dalje se širi. Kao tim entuzijasta omogućujemo i u ovim izazovnim vremenima s kojima je suočen cijeli svijet, nova radna mjesta. Nova radna mjesta potrebnija su sada više nego ikada. Ovo je treći krug zapošljavanja koje provodimo u 2020. godini, te smo do sada kroz udrugu Impress zaposlili deset osoba kroz program Zaželi, njih osam kroz europske i nacionalne projekte u Daruvaru, a u Zagrebu imamo još dvije zaposlene osobe kroz partnerske organizacije. Također tim udruge Impress aktivan je i u omogućavanju zapošljavanja i kroz brojne druge projekte, rekla nam je predsjednica udruge Impress Tanja Herceg.

Doselili se u Daruvar

Udruga Impress traži ljude neovisno o godinama i iskustvu koji su proaktivni, kompetentni, entuzijastični, aktivni i spremni pomagati nesebično zajednici. Očekuju od svojih budućih zaposlenika da na svoj posao gledaju kao poziv i misiju, a ne samo kao posao.

- Zajednički stvaramo sa zaposlenicima i velikim brojem volontera Daruvar, ali i druga mjesta u kojima djeluje Impress upravo onakvom zajednicom u kojoj želimo živjeti i osnivati svoje obitelji kao mlade osobe. Važno je napomenuti da su u udruzi Impress najviše zaposleni mladi ljudi. Upravo su ti mladi ljudi stvarali nova radna mjesta za svoj grad, a doveli smo i stručnjake koji su se zbog Impressa doselili u Daruvar, rekla nam je predsjednica udruge Impress Tanja Herceg i dodala kako je važno napomenuti kako njihov tim nije na teret proračuna Grada Daruvara nego financijski kroz svoje aktivnosti te nova zapošljavanja, brojne projekte za dobrobit zajednice doprinose razvoju našeg grada.