Fotografija: Članovi udruge Klub poduzetnika Aleksandra Tomašek Kopfer, Damir Cegledi i Marko Bogdan/Foto: Predrag Uskoković
Članovi udruge Klub poduzetnika Aleksandra Tomašek Kopfer, Damir Cegledi i Marko Bogdan/Foto: Predrag Uskoković

Daruvarčanin Marko Bogdan osnovao Klub poduzetnika: "Stvaramo bolje mjesto za život"

Klub će se baviti edukacijom postojećih poduzetnika, ali i edukacijom i savjetovanjem svih onih koji žele svoj ambiciozan put ostvariti kroz samostalni posao
Daruvarčanin Marko Bogdan osnovao je udrugu Klub poduzetnika Bjelovarsko-bilogorske županije koja će se baviti problematikom, napretkom i razvojem svijesti o poduzetništvu i mladih u poduzetništvu u našoj županiji.

Nakon što se prošle godine vratio iz Splita, mladi poduzetnik Marko Bogdan, koji se bavi poslovnim savjetovanjem, nutricionizmom te područjem juice&wellness industrije, htio je u svom gradu stvoriti novo mjesto aktivnog i poduzetnog druženja, te okružiti se ljudima koji dijele isti ili sličan entuzijazam za poduzetništvom i razvojem grada i okolice.

Poduzetna priča

Svoju ideju prezentirao je nekolicini poduzetnika koji su prepoznali njegovu ideju, te su odlučili svojim poduzetnim kompetencijama pomoći stvaranju poduzetne priče u našem gradu i županiji. Marku se u ideji priključila, poduzetnica i dopredsjednica Kluba Aleksandra Tomašek Kopfer te poduzetnik i tajnik Kluba Damir Cegledi.

- Klub će se baviti edukacijom postojećih poduzetnika s područja BBŽ-a, ali i edukacijom i savjetovanjem svih onih koji žele svoj ambiciozan poduzetnički put ostvariti kroz samostalni posao, te svoju vlastitu ideju pretvoriti u dugoročan i profitabilan posao ili kao dodatni izvor prihoda u kućanstvu. Ovo će biti jedan od alata koji će spriječiti odlazak mladih iz naše zajednice, smanjiti nezaposlenost ali i ukazati na sve mogućnosti i potencijale što danas online posao nudi. Naime, to je posao koji se može raditi iz vlastitog doma i malog mjesta poput našeg Daruvara ili županije, posebice u jeku korone, kada se online poslovne mogućnosti uvelike olakšale ljudima samozaposlenje. Svaka kriza ujedno je i prilika za razvojem - kaže Marko Bogdan i dodaje kako im je cilj stvoriti mjesto gdje će ljudi moći dobiti sve informacije na jednome mjestu što je potrebno za otvaranje posla, bilo obrta, OPG-a, d.o.o.-a ili slično budući da će usko surađivati s HOK-om i HGK-a komorom, te savjetodavnom službom na razini županije te gradskim ustanovama.

Zajednički interesi

- Jedna od mnogobrojnih prednosti članova Kluba, bit će međusobno podupiranje poduzetnika zbog zajedničkih interesa, promoviranja vlastitih usluga i dobara s jačim pozicioniranjem na tržištu, kako u našoj županiji, tako i širom cijele Hrvatske, kao i konstantne mjesečne savjetodavne edukacije za poduzetnike i one koji to žele biti. Bit će omoguće razne poslovne edukacije s predavačima iz cijele Hrvatske za sve članove ovisno o njihovim potrebama kao i kvalitetnija suradnja s gradskim i županijskim vlastima - kazao nam je Marko Bogdan ističući kako će Klub dio godišnje članarine ići će u humanitarne svrhe i potrebitim obiteljima u našoj zajednici.

Za sve informacije vezane uz rad i članstvo u Klubu, javite se na Marku Bogdanu na broj mobitela: 098 1628 451 ili osobno na na Trgu kralja Petra Krešimira IV 8 u vremenu od 11 do 20 sati.