Fotografija: Donesite svoj uzorak rakije za ocjenjivanje na vrijeme/Foto: TZ Daruvar - Papuk: A. Demeter
Galerija
Donesite svoj uzorak rakije za ocjenjivanje na vrijeme/Foto: TZ Daruvar - Papuk: A. Demeter

„DANI ŠLJIVA I RAKIJA U SIRAČU“ Uzorci za ocjenjivanje rakija primaju se do 25. 08.

Ukoliko ste proizvođač tradicijskih domaćih proizvoda te želite sudjelovati na manifestaciji, potrebno je popuniti i dostaviti prijavnicu do 26. kolovoza 2022.godine u Općinu Sirač, poručuju iz TZ daruvar - PapukDARUVAR – Iz Turističke zajednice Daruvar – Papuk javljaju detalje vezane uz prijavu za sudjelovanje na manifestaciji „Dani šljiva i rakija u Siraču“  koja će se održati 2. i 3. rujna.

Posjetitelji mogu kupiti različite specijalitete/Foto: TZ Daruvar - Papuk: A. Demeter
Posjetitelji mogu kupiti različite specijalitete/Foto: TZ Daruvar - Papuk: A. Demeter

Kako kažu, zaprimanje uzoraka i ispunjenog prijavnog lista za ocjenjivanje rakija i drugih jakih alkoholnih pića vršit će se do 25. kolovoza 2022. godine u Općini Sirač. Samo ocjenjivanje će se održati 27. kolovoza 2022. godine. Prijavni list može se preuzeti na stranici Općine Sirač.

Obavijest izlagačima

-Općina Sirač je osigurala izložbeno/prodajne štandove za 3. rujna 2022.god. za sve zainteresirane i one koji imaju nešto zanimljivo za izložiti. Ukoliko ste proizvođač tradicijskih domaćih proizvoda te želite sudjelovati na manifestaciji, potrebno je popuniti i dostaviti prijavnicu do 26. kolovoza 2022.godine u Općinu Sirač koja se također može preuzeti na stranicama Općine, poručuju iz daruvarske Turističke zajednice.

Gastronomske delicije/Foto: TZ Daruvar - Papuk: A. Demeter
Gastronomske delicije/Foto: TZ Daruvar - Papuk: A. Demeter

Za sva dodatna pitanja i informacije potrebno je obratiti se na telefon 043/675-250 ili na e-mail: opcina@sirac.hr .