Fotografija: Spremnici su za korisnike potpuno besplatni/Foto: Darkom Daruvar
Galerija
Spremnici su za korisnike potpuno besplatni/Foto: Darkom Daruvar

Danas kreće podjela spremnika za biootpad po stambenim zgradama u Daruvaru, evo i gdje...

Mini spremnici će biti dijeljeni korisnicima putem predstavnika stanara, tako da će predstavnici zadužiti sve spremnike za svoj ulaz u višestambenom objektu (zgradu) te podijeliti svim stanarima, kažu iz Darkoma.Darkom nastavlja s podjelom spremnika za biootpad i to u središtu grada. Tako će se od danas, 22. veljače, pa do petka, 25. veljače dijeliti mini spremnici zapremine 20 litara korisnicima, odnosno kućanstvima u višestambenom objektu, namijenjeni za prijenos biorazgradivog otpada iz kućanstva do zajedničkog spremnika koji će se nalaziti na javnoj površini ispred višestambenog objekata.

Mini spremnici će biti dijeljeni korisnicima u sljedećim višestambenim zgradama na lokacijama:

- Trg Franje Tuđmana,

- Ivana Mažuranića i Petra Preradovićeva (tzv. Sajmište),

- Petra Zrinskog,

- Stjepana Radića,

- Ante Starčevića,

- Šetalište Ivana Meštrovića,

- Gajeva, raskrižje Gajeva i Masarykova.

- Mini spremnici će biti dijeljeni korisnicima putem predstavnika stanara, tako da će predstavnici zadužiti sve spremnike za svoj ulaz u višestambenom objektu (zgradu) te podijeliti svim stanarima, kazali su iz Darkoma. 

Bit će podijeljeno ukupno 2290 spremnika za biootpad/Foto: Darkom Daruvar
Bit će podijeljeno ukupno 2290 spremnika za biootpad/Foto: Darkom Daruvar

Nadalje, podsjećaju da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne.

- O datumu početku odvoza BIOOTPADA, putem smeđih spremnika, obavijestit ćemo Vas putem novog rasporeda odvoza i edukacijskog letka. Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestit ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica. Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180 - poručuju iz Darkoma.