Fotografija: Žute kante su za prikupljanje plastike/Foto: Darkom Daruvar
Žute kante su za prikupljanje plastike/Foto: Darkom Daruvar

Plave, žute i smeđe kante od ponedjeljka se dijele u G. Daruvaru. Evo u kojim ulicama...

Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima u vremenu od 8 do 14 sati, a u vremenu od 14 do 16.30 sati spremnici će se moći osobno preuzeti ispred mjesnog doma u Gornjem DaruvaruDarkom nastavlja s podjelom žutih, plavih i smeđih kanti na području Daruvara i okolice. 

Tako će se od 14. do 16. veljače, odnosno od ponedjeljka do srijede, spremnici za koristan otpad dijeliti u Gornjem Daruvaru i to u ovim ulicama:

- Podborska ulica

- Praška ulica

- Ulica lipa

- Ulica mira

Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima u vremenu od 8 do 14 sati, a u vremenu od 14 do 16.30 sati spremnici će se moći osobno preuzeti ispred mjesnog doma u Gornjem Daruvaru.

Iz Darkom podsjećaju da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne.

- O datumu početku odvoza BIOOTPADA, putem smeđih spremnika, obavijestiti ćemo Vas putem novog rasporeda odvoza i edukacijskog letka. Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestiti ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica. Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180 - poručuju iz Darkoma.