Fotografija: Bjelovarski plesači pokazali su se u izvrsnom svjetlu/Foto: Plesni klub H-8
Galerija
Bjelovarski plesači pokazali su se u izvrsnom svjetlu/Foto: Plesni klub H-8

Bjelovarski plesači pokazali zavidno umijeće na festivalu u Križevcima: "Ponosni smo"

Nastupili su Domagoj Pavlić, Ognjen Vukobradić, Dorotea Račan- Lenny Ljubić i Marija Ljubić te postigli zapažene rezultateJučer je, 16. travnja, u Križevcima održan plesni festival DANCE CUP KRIŽEVCI na kojemu je sudjelovalo više od desetak klubova iz Hrvatske i inozemstva.

Među natjecateljima bili su i članice i članovi ŠPK H-8 iz Bjelovara.

Domagoj Pavlić/Foto: Plesni klub H-8
Domagoj Pavlić/Foto: Plesni klub H-8
Dorotea Račan, Lenny Ljubić, Marija Ljubić/Foto: Plesni klub H-8
Dorotea Račan, Lenny Ljubić, Marija Ljubić/Foto: Plesni klub H-8
Ognjen Vukobradić i Nikolina Škrlec/Foto: Plesni klub H-8
Ognjen Vukobradić i Nikolina Škrlec/Foto: Plesni klub H-8

Nastupili su Domagoj Pavlić (solo-show dance, mladež), Ognjen Vukobradić (solo-jazz dance, starija mladež), Dorotea Račan- Lenny Ljubić (duo-jazz dance, mlađi osnovci), Marija Ljubić (jazz dance -mlađi osnovci) te postigli zapažene rezultate.

Natjecanja u Velikom Trojstvu

Slijedeća tri velika natjecanja, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara, Općine Veliko Trojstvo i Bjelovarsko-bilogorske županije „HRVATSKA PLEŠE U VELIKOM TROJSTVU“ održat će se u organizaciji ŠPK H-8 u sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu.

Foto: Plesni klub H-8
Foto: Plesni klub H-8

Plesne spektakle građani će na domaćem terenu moći pratiti 29. travnja kada će se održati „Trofej grada Bjelovara,“ u standardnim i latinsko-američkim plesovima, zatim 13. svibnja bit će Trofej BILOGORA-Veliko Trojstvo, u umjetničkim i urbanim plesovima dana te 14. svibnja „Dance CUP Bjelovar“ plesni festival.

-Djeca i mladi mogu se uključiti u treninge standardnih i latinsko-američkih plesova, suvremenog kreativnog plesa, hip-hop i jazz dance, a sve informacije mogu se dobiti na broj 092 176 74 66, poručuju iz ŠPK H-8.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!