Fotografija: Mario Gazić nadmoćno je pobijedio na izborima i time postao novi/stari predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara/Foto: Damjan Tadic/CROPIX
Mario Gazić nadmoćno je pobijedio na izborima i time postao novi/stari predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara/Foto: Damjan Tadic/CROPIX

Bjelovarčanin Mario Gazić nadmoćnom pobjedom osigurao novi mandat na čelu HKMS-a

Gazić je na prvim neposrednim i digitalnim izborima dobio 2946 glasova, što iznosi 75,31 posto glasova. Novi mandat će mu trajati od 1. rujna 2023. do 1. rujna 2028. godine, kažu iz HKMS-aNovi/stari predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara je Mario Gazić.

Kako su priopćili iz Komore, Gazić je na prvim neposrednim i digitalnim izborima dobio 2946 glasova, što iznosi 75,31 posto glasova dok je drugi kandidat Adriano Friganović dobio 966 glasova, što iznosi 24,69 posto glasova.

Dodajmo, svoj glas putem aplikacije od 5. do 7. lipnja dalo je 3912 članova Komore. Na temelju rezultata, izborno povjerenstvo Mariju Gaziću dalo je novi mandat koji će trajati od 1. rujna 2023. do 1. rujna 2028. godine.

Komentar novog/starog predsjednika nismo uspjeli dobiti jer ga na mobilni telefon naprosto nismo uspjeli dobiti. Njegovu viziju rada Komore u idućih pet godina objavit ćemo naknadno, čim nam se povratno javi.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!