Fotografija: Boris Dragičević/Foto: HATK Daruvar
Galerija
Boris Dragičević/Foto: HATK Daruvar

Tenisači HATK Daruvar upisali vrlo vrijedne bodove, protivnička ekipa nije se pojavila

Zbog nedolaska dovoljnog broja igrača gostujuće ekipe TK San-spin iz Zagreba, službeni sudac HTS-a je registrirao susret pobjedom tenisača HATK Daruvar rezultatom 7:0.



Seniori Hrvatskog amaterskog teniskog kluba (HATK) Daruvar su u subotu 14.05.2022. godine u Daruvaru trebali odigrati susret natjecanja u HEP Drugoj hrvatskoj seniorskoj teniskoj ligi sa tenisačima TK San-spin iz Zagreba.

Susret sa tenisačima TK San-spin bio je vrlo važan tenisačima HATK Daruvar zbog imperativa ostvarivanja pobjede i osiguranja bodova u tom susretu osnovom spoznaje kako ekipa TK San-spina realno po kvaliteti igrača nije u rangu najkvalitetnijih ekipa u Drugoj hrvatskoj teniskoj ligi.

Boris Dragičević/Foto: HATK Daruvar
Boris Dragičević/Foto: HATK Daruvar

Međutim, zbog nedolaska dovoljnog broja igrača, prevelikog kašnjenja i proteka službenog roka za prijavu momčadi službeni sudac HTS-a je sačinio zapisnik i registrirao susret pobjedom HATK Daruvar rezultatom 7:0.

Unatoč navedenom igrači TK San-spin koji su doputovali u Daruvar odigrali su susrete prijateljskog karaktera sa tenisačima HATK u kojima su daruvarski tenisači pobijedili. U prijateljskim susretima pobjede za HATK Daruvar su ostvarili Marko Pilat i Dejan Dragičević, dok je Stjepan Pavičić poražen. Međusobni susret parova odigrali su tenisači HATK Daruvar Boris Dragičević, Marsel Žnuderl, Duško Čubrilo i Dobrivoj Dakić.

Idući susret daruvarski tenisači igraju u subotu 21. svibnja u Čakovcu sa TK Franjo Punčec.