Fotografija: Luka Modrić i Yannick Ferreira Carrasco/Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Galerija
Luka Modrić i Yannick Ferreira Carrasco/Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Luka Modrić nakon prolaska u osminu finala SP-a: "Nikome neće biti lako s nama!"

"Danas smo pokazali da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga", rekao je kapetan Luka Modrić nakon remija protiv Belgije s kojim smo prošli u 1/8 finala




HRVATSKA - BELGIJA 0:0

HRVATSKA: Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačić (od 91. Majer) - Kramarić (od 64. Pašalić), Livaja (od 64. Petković), Perišić

BELGIJA: Courtois - Vertonghen, Alderweireld, Dendoncker (od 72. Tielemans) - Castagne, Witsel, De Bruyne, Meunier (od 86. E. Hazard) - Carrasco (od 72. Doku), Trossard (od 59. T. Hazard) - Mertens (od 45. Lukaku)

====================================

Luka Modrić nije nakon izborene osmine finala mogao sakriti osmijeh. Hrvatska je s 0:0 protiv Belgije izborila drugi krug Svjetskog prvenstva kao druga u skupini, a kapetan je ponosno stao ispred kamera i davao prve izjave.

"Hvala na čestitkama, presretni smo što smo u osmini finala, mislim da smo to zaslužili pogotovo po tome kakvu smo igru prikazali u zadnje dvije utakmcie. Odigrali smo jako, jako dobru utakmicu, bilo je trenutaka kad smo teško živjeli, imali su i oni nekoliko sjajnih šansi,. Ali imali smo i mi, mogli smo utakmicu prije riješiti", rekao je u jednom dahu Luka nakon zadnjeg sučevog zvižduka.

"Dobro je sada, ostavili smo sve što smo imali na terenu. Svi, i mi igrači, i dečki na klupi, i stručni stožer i sva ekipa koja je s nama u Dohi. Svi živimo za ovo i na kraju nam se vratilo. Ostvarili smo prvi cilj, prolaz skupine, i sad idemo dalje. Danas smo pokazali da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga. Tko god nam dođe u osmini finala, neće mu biti lako protiv nas", zaključio je kapetan.

Thomas Meunier i Ivan Perisić/Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Thomas Meunier i Ivan Perisić/Foto: Tom Dubravec/CROPIX