Fotografija: Foto: Teo Petr
Galerija
Foto: Teo Petr

Juniori NK Garića pobijedili NK Daruvar 6:3, Leonardo Patek zabio hat-trick za Daruvarčane

Dobro smo stajali na terenu, trkački smo prvih pola sata bili puno bolji što smo i dokazali time što smo zabili četiri gola - rekao je Božidar Vezmar



Mladi nogometaši NK Garića iz Garešnice u 1. kolu Županijske nogometne lige juniori jug pobijedili su na svom terenu juniore NK Daruvara s rezultatom 6:3. NK Garić tako je sezonu započeo s uvjerljivom pobjedom, a kod NK Daruvara se posebno istaknuo Leonardo Patek koji je postigao hat-trick.

Foto: Teo Petr
Foto: Teo Petr

- Znali smo da će nam na ovoj utakmici biti teško jer smo odmah na početku sezone morali igrati protiv konkurenta za naslov. Ništa ne mogu zamjeriti svojim igračima, dali su sve od sebe. Gledajte, to su mladi dečki, djeca od 14 godina koji su danas parirali jako dobroj momčadi. U NK Gariću još ima i dosta starijih igrača, ima tu i 3-4 godine razlike u odnosu na naše nogometaše tako da im nemam što zamjeriti. Borili su se muški, dali su sve od sebe i samo ih mogu pohvaliti. Igrala su se dva različita poluvremena, morali smo se malo probuditi i promjeniti taktički pristup. Idemo dalje što bolje se pripremiti za sljedeću utakmicu - rekao je trener Daruvarčana Borna Cišper.

Trener juniora iz Garešnice imao je, naravno, razloga za zadovoljstvo.

- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu. Dobro smo stajali na terenu, trkački smo prvih pola sata bili puno bolji što smo i dokazali time što smo zabili četiri gola. Naravno, zadovoljan sam sa igrom i mislim da smo pružili dobru utakmicu - rekao je Božidar Vezmar.

Foto: Teo Petr
Foto: Teo Petr
Foto: Teo Petr
Foto: Teo Petr