Fotografija: Mališani su bili oduševljeni Zekom, Mrkvom, ali i slatkišima koje su dobili/Foto: Compas
Galerija
Mališani su bili oduševljeni Zekom, Mrkvom, ali i slatkišima koje su dobili/Foto: Compas

Uskrsni Zeko i velika Mrkva darivali najmlađe Lipičane slatkišima. Veselju nije bilo kraja

Oduševljeni mališani iz Poljane i Lipika gostima su održali prigodne recitacije, a veselju su se pridružili sugrađani i gradonačelnik Lipika Vinko KasanaLIPIK - Uskrsni zec ni ove godine nije zaboravio posjetiti mališane iz Dječjeg vrtića „Kockica“. Kao i ranijih godina, tako je i ove godine odlučio razveseliti dječicu u Poljani i Lipiku, jer u zečjim se krugovima priča kako je upravo kod njih uvijek najzabavnije, piše Compas.

Foto: Compas
Foto: Compas

Foto: Compas
Foto: Compas

Košaru punu slatkiša Zeko je odlučio podijeliti s djecom, a ona su zauzvrat s njim podijelila svoje bogato znanje o životu zečeva, Uskrsu, ali i puno dječjih pjesmica. Zec u obilasku djece nije bio sam. S njim je bila i jedna velika Mrkva koja mu je pomogla dijeliti slatkiše za djecu, ali i mrkve za starije sugrađane.

Dječje recitacije

Oduševljeni mališani iz Poljane i Lipika dragim su gostima održali prigodne recitacije, a veselju su se pridružili i poneki građani koji su se u tom trenutku našli u blizini, uključujući i gradonačelnika Lipika Vinka Kasanu.

Foto: Compas
Foto: Compas

Uskrsni zec i njegova suputnica Mrkva provozali su se ulicama Lipika i fijakerom Državne ergele Lipik i tako nastavili uveseljavati sugrađane, piše Compas.