Fotografija: Kadar iz filma
Kadar iz filma "Promatrači"/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stižu komične avanture i nadnaravni triler

Dakota Fanning zvijezda je napetog nadnaravnog trilera u režiji Ishane Night Shyamalan. Film prati Minu, 28-godišnju umjetnicu, koja se nađe zaglavljena u prostranoj, netaknutoj šumi na zapadu IrskeOd četvrtka do nedjelje u redovnom kino programu daruvarskog Kina 30. svibnja su tri nova naslova: obiteljska komična avantura "Djevojčica i jaguar", akcijska komična avantura "Zločesti dečki: Sve ili ništa" i fantastična horor misterija "Promatrači".

Obiteljska komična avantura "Djevojčica i jaguar" (Le dernier jaguar) bit će prikazivana u četvrtak od 19 sati, u petak i subotu od 18 sati, a u nedjelju 6. lipnja od 19 sati. 

Djevojčica i jaguar

Odrastanje u amazonskoj prašumi Autumn je donijelo posebno prijateljstvo – izgubljeno mladunče jaguara po imenu Hope. Tragičan događaj prisili Autumn da napusti Hope, osnove su radnje ove avanture. 

Tajanstvena veza između djece i mladunčadi divljih životinja, dok odrastaju jedno uz drugo i sklapaju prijateljstva, vrlo je posebna, a dijeljenje takvih priča poput filma ima delikatnu vrijednost. Otkako je njegov dugometražni film Mia i bijeli lav iz 2018. stekao međunarodnu slavu, nakon čega je uslijedio ništa manje uspješan Vuk i lav, plodni francuski dugometražni redatelj Gilles de Maistre iznova je dokazao svoj talent da pogodi pravu notu između romantizirane naracije i obrazovnog dokumentarnog filma. Njegov posljednji film Le Dernier Jaguar prikazan je u više od 600 kina diljem Francuske, ponovno noseći ono što je do sada postalo njegov prepoznatljiv stil.

Film je režirao Gilles de Maistre, a u glavnim su ulogama Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Paul Greene, Kelly Hope Taylor, Wayne Charles Baker, Amanda Ip, dok scenarij potpisuje.Prune de Maistre

Akcijska komična avantura "Zločesti dečki: Sve ili ništa" (Bad Boys: Ride or Die) na rasporedu je u četvrtak 6. lipnja od 21 sat, te u petak i subotu od 20 sati. 

"Zločesti dečki: Sve ili ništa"

Ovog ljeta, najpoznatiji Zločesti dečki se vraćaju u njihovom kultnom spoju oktanske akcije i urnebesne komedije, ali ovaj put s malim preokretom: sada su oni u bijegu.

Režiju ove akcijske komične avanture potpisuju Adil El Arbi i Bilall Fallah, a vrhunsku glumačku postavu čine  Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Rhea Seehorn, Eric Dane, Tasha Smith...

"Promatrači"

Fantastična horor misterija "Promatrači" (The Watchers) na rasporedu je u petak i subotu od 22 sata te u nedjelju od 21 sat. 

Dakota Fanning zvijezda je napetog nadnaravnog trilera u režiji Ishane Night Shyamalan. Film prati Minu, 28-godišnju umjetnicu, koja se nađe zaglavljena u prostranoj, netaknutoj šumi na zapadu Irske. Kada Mina pronađe sklonište, nesvjesno postaje zarobljena uz tri stranca koje svake noći promatraju i progone misteriozna bića. Ne možete ih vidjeti, ali oni vide sve. Uplašena i zarobljena među strancima, Mina očajnički traži odgovore. Tko su ti promatrači? Zašto ih drže zarobljenima? I, što je najvažnije, kako može pobjeći?

Osim Dakote Fanning u ulogama se pojavljuju Olwen Fouéré, Georgina Campbell, Siobhan Hewlett, Hannah Howland, Alistair Brammer, Seán T. Ó Meallaigh, Shane O’Regan i Oliver Finnegan

Dobijte informacije odmaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!