Fotografija: Sve projekcije su besplatne/Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Sve projekcije su besplatne/Foto: Grad Bjelovar

U bjelovarskom Boho parku večeras se prikazuje napeti španjolski triler "Zvijeri"

Film "Zvijeri" dobitnik je 9 španjolskih nagrada Goya, uključujući one za najbolji film, režiju, scenarij, glavnog i sporednog glumcaU sklopu Filmodroma u srijedu, 19. srpnja, s početkom u 21 sat u bjelovarskom Boho parku prikazuje se napeti španjolski triler Zvijeri.

U želji za mirnim životom u prirodi, supružnici Antoine i Olga doselili su iz Francuske u malo selo španjolske Galicije kako bi se bavili poljoprivredom i obnovili napuštenu kuću koju su kupili. Njihovi odnosi sa sumještanima, međutim, nisu idilični kao što su priželjkivali.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Kada odbiju glasovati u korist izgradnje vjetroelektrana u selu, dodatno se zaoštravaju nesuglasice sa susjedima, posebice s agresivnom braćom Xanom i Lorenzom, što njihov suživot učini nepodnošljivim. 

Napeti triler u režiji Rodriga Sorogoyena, splitskoj publici poznatom po filmu Vlast iz 2018. godine, premijerno je prikazan na Cannes Film Festivalu. Dobitnik je 9 španjolskih nagrada Goya, uključujući one za najbolji film, režiju, scenarij, glavnog i sporednog glumca.

Detaljni program /Foto: Udruga DOKUart
Detaljni program /Foto: Udruga DOKUart

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!