Fotografija: Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Teška nesreća nedaleko od Đulovca, u frontalnom sudaru troje ozlijeđenih

U blizini pružnog prijelaza frontalno su se sudarila dva osobna automobila, a policija trenutno radi očevid i utvrđuje sve okolnosti nesrećeDanas oko 12:20  između Katinca i Potočana nedaleko od Đulovca dogodila se teška prometna nesreća. Naime, u blizini pružnog prijelaza frontalno su se sudarila dva osobna automobila. Prema još uvijek neslužbenim informacijama, troje ljudi je ozlijeđeno.

- Oko 12.20 dobili smo dojavu Centra 112 da je između Katinca i Potočana kod željezničke stanice došlo do prometne nesreće između dva osobna vozila te da ima povrijeđenih osoba. Na mjesto događaja upućena je hitna medicinska pomoć i vatrogasci. U tijeku je očevid, nakon kojeg će biti utvrđene točne okolnosti same prometne nesreće, kao i narav ozljeda povrijeđenih osoba - rekli su nam u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđene su tri osobe. Radi se o vozaču jednog vozila te vozaču i putniku iz drugog vozila. 

Iako su u početku neslužbene informacije govorile da je samo jedna osoba prevezena vozilom hitne medicinske pomoći na daljnju obradu, a da su ostale dvije osobe nisu, posljednje informacije koje smo dobili kažu da su i te dvije osobe prevezene u bolnicu. Dakle, svi ozlijeđeni trenutno su na obradi u Hitnoj.