Fotografija: Osim koncerta poplanih Joksa, posjetitelji su uživali u noćnom kupanju/Foto: Compas.hr
Galerija
Osim koncerta poplanih Joksa, posjetitelji su uživali u noćnom kupanju/Foto: Compas.hr

Poznati Joks Band rasplesao publiku na lipičkim bazenima

Uz glazbene večeri i noćno kupanje te ugostiteljsku ponudu Slavonica Pool Bistro & Cocktails bara, lipički su bazeni i ove sezone središte društvenog života koje tijekom ljeta svi rado posjećujuNa lipičkim bazenima po prvi puta ove sezone zasvirao je i zapjevao poznati bend naše lokalne glazbene scene, piše lipički Compas.hr. Riječ je o Joks Bandu kojeg čine Antonio Szabo na klavijaturama i Igor Ševegjarto na harmonici. Popularni Joksi nadaleko su poznati po izvrsnim svirkama, a tome u prilog ide i činjenica da su njihovi koncerti uvijek dobro posjećeni. Uostalom, tako je bilo jučer i na bazenima u Lipiku.

Noćno kupanje

Uz glazbene večeri i noćno kupanje te ugostiteljsku ponudu Slavonica Pool Bistro & Cocktails bara, lipički su bazeni i ove sezone središte društvenog života tijekom ljeta koje rado posjećuju, kako domaći gosti, tako i oni iz šire okolice.

Na bazenima započinju i sportske animacije u suradnji s lokalnim klubovima, a prva sportska udruga koja će se ove sezone predstaviti u 17 sati na travnatom terenu bazenskog kompleksa je Streličarski klub "Kuna", piše Compas.hr.