Fotografija: Provjerite točne lokacije postavljenih kamera/Foto: Nikša Stipaničev, Željko Hajdinjak/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Provjerite točne lokacije postavljenih kamera/Foto: Nikša Stipaničev, Željko Hajdinjak/CROPIX (Ilustracija)

OPREZ, VOZAČI U Daruvaru, Gudovcu, Narti i Ivanskoj osvanule nove kamere za nadzor brzine

Ovaj korak Policijska je uprava predložia Ministarstvu zbog prometne problematike i statističkih podataka. A sve kako bi pridonijeli smanjenju broja prometnih nesreća i njihovih posljedicaNa području Bjelovarsko-bilogorske županije osvanule su četiri nove kamere koje bilježe brzinu i ostale prekršaje u prometu.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilgorske, od utorka, 26. ožujka, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je "bogatija" za nove četiri lokacije na kojima su postavljena kućišta za fiksne radarske uređaje za nadzor brzine. 

- Policijska uprava je temeljem statističko-analitičkih pokazatelja i sukladno prometnoj problematici, Ministarstvu unutarnjih poslova, predložila dodatne lokacije na kojima je utvrđena potreba za novim kućištima u koja se postavljaju fiksni radarski uređaji za nadzor brzine kretanja vozila. 

Točne lokacije

Ministarstvo unutarnjih poslova je prijedloge prihvatilo i od 26. ožujka naša policijska uprava je dobila četiri nove lokacije za postavljanje stacionarnih kamera za nadzor brzine i to: 

1. GUDOVAC, ulica kroz mjesto kod kbr. 26,

2. DARUVAR, Ulica Josipa Jelačića kod kbr. 144,

3. NARTA, ulica kroz mjesto kod kbr. 24 i

4. IVANSKA , Ulica Ivana Mažuranića kod kbr. 101

Na ovakav način policija pokušava preventivno utjecati na sudionike u prometu kako bi poštivali prometne propise te pridonijeli smanjenji broja prometnih nesreća i njihovih posljedica, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!