Fotografija:  Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)
 Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)

Mladić usred bijela dana pijan galamio po kafiću i razbijao čaše

Nagrabusio je i 22-godišnji konobar jer mu je točio alkoholna pića iako je vidio da je već jako pijanMladić od 27 godina završio je na triježnjenju u policijskoj postaji nakon što je pijan pravio nered u jednom kafiću u Uljaniku.

Kako su izvijestili iz policije, mladić je u u četvrtak između 12 i 14 sati u ugostiteljskom objektu u Uljaniku narušavao javni red i mir tako što je vikao, galamio i razbijao čaše. Priveden je u prostorije policije gdje je alkotestiranjem utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,55 g/kg, a nakon toga je smješten u posebne prostorije policije do otriježnjenja.

Prijavljen i konobar

- Protiv 27-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru - kažu u policiji i dodaju kako protiv 22-godišnjeg konobara slijedi obavijest o počinjenom prekršaju zbog počinjenog prekršaja iz članka 19. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog toga što je davao alkoholna pića 27-godišnjaku koji je već bio pijan.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!