Fotografija: Daruvarski Termalni vodeni park Aqua Balissae nalazi se svega nekoliko minuta hoda od središnjeg gradskog trga/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Daruvarski Termalni vodeni park Aqua Balissae nalazi se svega nekoliko minuta hoda od središnjeg gradskog trga/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Kreće ljetna sezona u TVP-u Aqua Balissae, otvaraju se vanjski bazeni, evo cijena ulaznica...

Daruvarčani će i dalje imati subvenciju od 3,30 eura koju će moći koristiti svi koji žive u Daruvaru i pripadajućim naseljimaNakon što su proteklih dana odradili proces čišćenja bazena u daruvarskom Termalnom vodenom parku Aquae Balissae, ljetna sezona za kupače s otvorenim vanjskim bazenima otvara se ove subote s početkom u 9 sati.  

Foto: Predrag Uskoković/Daruvarski portfolio
Foto: Predrag Uskoković/Daruvarski portfolio

Daruvarčani će i dalje imati subvenciju od 3,30 eura koju će moći koristiti svi koji žive na ovim područjima: Daruvar, Daruvarski Vinogradi, Doljani, Donji i Gornji Daruvar, Lipovac Majur, Ljudevit Selo, Markovac i Vrbovac.

Termalni vodeni park Aquae Balissae Daruvar
Termalni vodeni park Aquae Balissae Daruvar

Puni iznos cjelodnevne ulaznice (bez subvencije) za odrasle iznosi 12 eura, za djecu, studente, invalide, umirovljenike, učenike i članove HVIDR-e 9 eura. 

Cijena dnevnednevne obiteljske ulaznice (2 odraslih i jedno dijete) iznosi 25 eura, a za dvoje odraslih s dvoje djece 28 eura. 

Potpuni cijenik (3 sata, 6 sati, cjelodnevne ulaznice...) za ljetnu sezonu možete pogledati OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!