Fotografija: Muškarac je u neregistriranom starom Opelu uspio pobjeći policijskim presretačima / Foto:Jure Mišković/CROPIX
Muškarac je u neregistriranom starom Opelu uspio pobjeći policijskim presretačima / Foto:Jure Mišković/CROPIX

Još se ne zna gdje je vozač bez šake koji je zbrisao policijskim Kobrama

Bjelovarski policajci znaju o kome je riječ ali ga još nisu uspjeli locirati. Navodno se radi o muškarcu iz jednog sela kod Bjelovara s kojim često imaju problemaPolicija još nije uhvatila muškarca bez jedne šake koji je u petak oko 11 sati u neregistriranom Opelu zbrisao policijskim presretačima.

Kako neslužbeno doznajemo, bjelovarski policajci jako dobro znaju o kome je riječ ali još uvijek ne znaju gdje se skriva. Navodno je riječ o muškarcu iz jednog sela blizu Bjelovara koji često puni stupce crne kronike jer stalno pleše s one strane zakona. 

Podsjetimo, policija je u petak oko 10.40 sati dobila dojavu da u Rovišću kod Bjelovara muškarac u neregistriranom Opelu juri cestom i ugrožava ostale sudionike u prometu. Policija je odmah na mjesto događaja poslala svoja dva nabrijana presretača koji su ga čak u jednom trenutku okružili i zaustavili, no kada su izašli iz svojih vozila kako bi mu uzeli podatke, muškarac im je zbrisao. Ganjali su ga sve do jednog poljskog puta gdje mu se potpuno izgubio svaki trag.