Fotografija: 
Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (Ilustracija)

I TO SE DOGAĐA Mortus pijani mladić na benzinskoj pumpi sjeo u tuđi auto i otišao kući

Žena je natočila gorivo, otišla ga platiti, a kada je izašla van, njezinog automobila više nije bilo. Policija je ubrzo otkrila što se dogodilo...Bizarna situacija dogodila se jučer rano ujutro na benzinskoj pumpi u Krapini. Naime, jednoj vozačici je ukraden automobil dok je otišla platiti natočeno gorivo.

Kako javljaju iz PU krapinsko-zagorske, jučer, 5. studenog 2023. godine, oko 5 sati u Krapini, na benzinskoj postaji 26-godišnji vozač sjeo je u osobno vozilo i odvezao se kući.

Zabunio se

- 26-godišnjak je sjeo u vozilo u kojem su se nalazili ključevi u bravi, pokrenuo vozilo i odvezao se kući. Policijski službenici zatekli su vozača sat vremena kasnije na dvorištu obiteljske kuće u vozilu, te je nadzorom utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,63 promila i kako je sjeo u krivo, odnosno tuđe vozilo, pojašnjavaju iz policije.

Dodaju kako je osobno vozilo vraćeno vlasnici vozila, a vozač 26-godišnjak je zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja alkohola i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz čl. 199., Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku