Fotografija: Muškarac je u bolnici/Foto: Tomislav Krišto/CROPIX (ilustracija)
Muškarac je u bolnici/Foto: Tomislav Krišto/CROPIX (ilustracija)

Biciklist (83) u Bjelovaru nije stao na raskrižju: "U njega se zaletio auto i oborio ga na kolnik"

"83-godišnjak je zadobio ozljede zbog kojih je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Bjelovar. Nakon kvalifikacije ozljeda slijedi podnošenje adekvatne prijave", kažu u policijiBJELOVAR - Jučer, 3. travnja, rano ujutro u Bjelovaru se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen biciklist.

Kako javljaju iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, oko 6,55 sati, u Bjelovaru 83-godišnjak je upravljao biciklom biciklističkom stazom Ulicom Petra Biškupa Vene i dolaskom do raskrižja s Ulicom Milana Šufflaya nije zaustavio bicikl i prešao preko obilježenog pješačkog prijelaza kao pješak gurajući bicikl.

Pao na kolnik

Već je nastavio vožnju uslijed čega je u njegovu bočnu stranu udario osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak.

- Nakon naleta 83-godišnjak je pao na kolnik i zadobio ozljede zbog kojih je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Nakon kvalifikacije ozljeda slijedi podnošenje adekvatne prijave, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!