Fotografija: Bjelovarske mažoretkinje osvojile su brojna odličja na natjecanju u Đakovu/Foto: Plesni klub
Galerija
Bjelovarske mažoretkinje osvojile su brojna odličja na natjecanju u Đakovu/Foto: Plesni klub

Bjelovarske mažoretkinje u Đakovu osvojile 13 zlatnih i pet srebrnih odličja

Mažoretkinje su za natjecanje pripremale Lea Romek i Lucija Perković, a djevojke odmah nastavljaju s treninzima kako bi bile spremne za slijedeća natjecanja i nastup na TerezijaniU organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i domicilnog  mažoret kluba u Đakovu održano je Regionalno natjecanje za Prvi i Viši korak mažoret sastava u pojedinačnom natjecanju.

Među desetak klubova iz Istočne regije bile su i bjelovarske mažoretkinje koje su osvojile 13 zlatnih i pet srebrnih odličja.

Nakon Đakova, djevojke nastavljaju s treninzima/Foto: Plesni klub
Nakon Đakova, djevojke nastavljaju s treninzima/Foto: Plesni klub

Nastavak treninga

Za  Bjelovarske mažoretkinje nastupile su:

Mija Gajst,Petra Smok, Tea Černelić, Gabriela Tadić, Lea Hegedić, Klara Lovrić, Dea Pratnemer, Dora Koljić, Mia Kovačević, Nea Vučemilo, Larisa Gašparić, Sara Pleskalt, Lara Pleskalt, Ana Perković, Iva Hajtić, Katja Hajtić, Magdalena Krklec i Tija Mrzlečki.

Nastup na Terezijani

Mažoretkinje je za natjecanje pripremao trenerski par Lea Romek i Lucija Perković, a djevojke odmah nastavljaju s treninzima kako bi se pripremile za ostala slijedeća natjecanja kao i za nastup na Terezijani.

Bjelovarske mažoretkinje nastupima imaju isplaniranu gotovo čitavu godinu/Foto: Plesni klub
Bjelovarske mažoretkinje nastupima imaju isplaniranu gotovo čitavu godinu/Foto: Plesni klub

Nakon ovoga natjecanja slijedi 28. kolovoza 2021. državna smotra Revija mažoret timova u Varaždinu, državno prvenstvo 5. rujna 2021. u Glini te državna smotra 17. prosinca 2021. u Klinča Selu.

Bjelovarske mažoretkinje zahvaljuju Gradu Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na podršci njihovom radu, poručio je predsjednik Kluba Dragutin Hubak.