Fotografija: 
Suludi pijani pohod dogodio se nedaleko Garešnice/Foto: Admir Buljubasic/CROPIX (Ilustracija)
Suludi pijani pohod dogodio se nedaleko Garešnice/Foto: Admir Buljubasic/CROPIX (Ilustracija)

Pijan čekićem porazbijao stakla i ogledala na parkiranom autu: "Potom se okomio na vlasnika..."

"Nakon što je vlasnik automobila izašao iz kuće, počinitelj je vikao na njega, prijetio mu i pokušao ga fizički napasti. Završio je na triježnjenju", kažu u policijiGAREŠNICA - Jučer, 22. kolovoza, u okolici Garešnice, 58- godišnjak je čekićem oštetio osobni automobil u vlasništvu 59-godišnjaka.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, automobil 59-godišnjaka je bio parkiran na mostu ispred kuće gdje je 58-godišnjak čekićem razbio stakla, bočna ogledala i svjetlo na osobnom automobilu i oštetio vrata automobila.

- Nakon što je vlasnik automobila izašao iz kuće, počinitelj je vikao na njega, prijetio mu i pokušao ga fizički napasti.

Pijani pohod

58- godišnjak je priveden u službene prostorije policije i s obzirom da je bio pod utjecajem alkohola i postojala je opasnost od daljnjeg činjenja kažnjivih ponašanja, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, kažu u policiji.

Protiv njega slijedi podnošenje odgovarajućih prijava za počinjena kaznena djela i prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Neslužbeno doznajemo kako razlog ovog suludog pohoda nije bilo parkiranje automobila na mostu, već prijašnje razmirice koje 59-godišnji muškarac očito nije znao riješiti mirnim putem.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!