Fotografija: Policija je obavila razgovor sa svim sudionicima tučnjave/Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)
Policija je obavila razgovor sa svim sudionicima tučnjave/Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)

Sukob oko međe u Đulovcu: "Prvo susjeda izmlatila štapom pa onda jedni po drugima bacali cigle"

U ovom nesvakidašnjem događaju lakše su ozlijeđeni 41-godišnjak, 52-godišnjakinja i 20-godišnjakinjaTri su osobe ozlijeđene u nesvakidašnjem sukobu susjeda koji se odigrao jučer oko 18 sati u ulici Braće Radića u Đulovcu.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, jučer oko 18 sati u dvorištu obiteljskih kuća došlo je do narušavanja javnog reda i mira od 41-godišnjaka i 39-godišnjakinje s jedne strane te 52-godišnjakinje i 20-godišnjakinje s druge strane.

Zaprijetio ubojstvom

- Vikali su i galamili jedni na druge zbog nesuglasica oko međe. U jednom trenutku 52-godišnjakinja je udarila 41-godišnjaka drvenim štapom po leđima i ruci, a nakon toga su jedni na druge bacali komade cigle - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako se u sukob umiješao 62-godišnjak koji je zaprijetio 41-godišnjaku da će ga ubiti.

U ovom sukobu lakše su ozlijeđeni 41-godišnjak, 52-godišnjakinja i 20-godišnjakinja kojima su policajci iz Daruvara objasnili da mogu zatražiti liječničku pomoć u Općoj bolnici Virovitica. 

Svi će platiti kaznu

Protiv 41-godišnjaka, 39-godišnjakinje, 52-godišnjakinje i 20-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a  41-godišnjak je upoznat o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo "Prijetnja" iz članka 139. stavak 2. Kaznenog zakona.