Fotografija: Foto: Snimio čitatelj
Galerija
Foto: Snimio čitatelj

Muškarac koji je preživio nalet vlaka je u šoku, ali bez ozljeda: "Ovo mu je drugi rođendan"

"Slijedi provjera ispravnosti signalizacije i uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka", kažu u policijiBJELOVAR - Muškarac koji je jučer automobilom u Novim Plavnicama naletio na vlak, nema nikakvih ozljeda. Doznajemo to od ravnateljice bjelovarske bolnice Sanele Grbaš Bratković.

- Pacijent je u šoku i naravno pod stresom od svega što se dogodilo. I dalje je hospitaliziran kako bismo pratili njegovo stanje, no vidljivih fizičkih ozljeda nema. Dragi Bog ga je sačuvao, otkrila nam je ravnateljica dodavši kako je i sam rekao da će svake godine na juerašnji datum slaviti još jedan rođendan.

Udario u bočni dio auta

Policija je u međuvremenu objavila detalje prometne nesreće.

Foto: Snimio čitatelj
Foto: Snimio čitatelj

Kako kažu, jučer, 15. veljače oko 16.55 sati, 48-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Nove Plavnice.

- Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge u istoj razini na kojemu su postavljeni uređaji za zatvaranje prometa (polubranici) i uređaji za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, u prednji desni bočni dio vozila naletio je putnički vlak koji je prometovao na relaciji Zagreb - Bjelovar - Virovitica. Od siline naleta, osobni automobil je odbačen te se zarotirao i udario u putni jarak gdje se zaustavio.

Provjera ispravnosti rampe

U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobio je 48-godišnji vozač osobnog automobila koji je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „ dr. Anđelko Višić“ Bjelovar poradi pružanja pomoći, kažu u policiji.

Promet dionicom željezničke pruge bio je u prekidu od 17.25 do 19.30, sati, kao i promet na toj dionici kolnika, a odvijao se okolnim pravcima.

- Slijedi utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće na cestovno-željezničkom prijelazu kao i stručna provjera ispravnosti signalizacije i uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!