Fotografija: Pijani muškarac uhićen je/ Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)
Pijani muškarac uhićen je/ Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)

Daruvarčanin s 2,27 promila sjeo u auto pa usred bijela dana napravio rusvaj: "Uhićen je"

"Desnim kotačima zahvatio je bankinu pa je prednjim dijelom auta udario u osobni automobil koji je bio propisno parkiran na prilaznom mostu", kažu u policijiDARUVAR - Dok su neki uživali u nedjeljnom ručku, a drugi ga tek pripremali, policija je u Daruvaru imala pune ruke posla s pijanim muškarcem koji je odlučio sjesti za upravljač vozila. Napravio je, pritom, rusvaj u gradu. Srećom, nikoga nije ozlijedio.

- U nedjelju, 21. siječnja, oko 14,00 sati, u Daruvaru 51-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,27 g/kg upravljao osobnim automobilom, daruvarskih registarskih oznaka, Ulicom Petra Preradovića i desnim kotačima zahvatio bankinu. Prednjim dijelom vozila udario je potom u osobni automobil, daruvarskih registarskih oznaka, koji je bio propisno parkiran na prilaznom mostu. 

Uhićen je

51-godišnji vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 47. stavka 2. uz primjenu članka  293. stavka 1.  i članka 199. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!