Fotografija: Članovi MK Rđava Škljoca ogorčeni su zbog krađe sokova i piva/Foto: MK Rđava Šljoca"
Članovi MK Rđava Škljoca ogorčeni su zbog krađe sokova i piva/Foto: MK Rđava Šljoca"

Bajkerima iz MK Rđava Škljoca ukrali sokove i pivo: "Imate 7 dana da nam to vratite, inače..."

Nakon tjedan dana aktivirat ćemo sva moguća sredstva da vas nađemo i dovedemo pred lica pravde, poručili su iz moto klubaPolicija traga za lopovima koji su proteklog ukrali sokove i pivo članovima MK Rđava Škljoca u Hercegovcu.

Policija je izvijestila kako je u razdoblju od petka do nedjelje netko provalio u prostorije lovačkog društva na Zdenačkoj cesti u Hercegovcu i ukrao neutvrđenu količinu soka i pivo u vlasništvu moto kluba iz Garešnice. Nastala šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Upozorenje lopovima

O krađi su se članovi MK Rđava Škljoca oglasili na svom su Facebook profilu. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"U dvadesetogodišnjoj povijesti kluba ovo se još nije dogodilo.

Odvojili smo vlastiti veći iznos kako bi pripremili potrebno piće za naš nadolazeći susret. Na žalost netko nije imao razumijevanja i provalio je u prostorije gdje 21. svibnja planiramo održati naš party.

Vi koji ste počinili ovaj nepošteni čin i otuđili nam našu krvavo stečenu imovinu, ostavljamo vam vremenski period od tjedan dana da sve otuđeno vratite tamo gdje ste i uzeli, može i s vanjske strane, ne moramo se ni sretat te bez ikakvih sankcija, svima nam se desi greška u životu i mi to razumijemo.

Nakon tjedan dana aktivirat ćemo sva moguća sredstva da vas nađemo i dovedemo pred lica pravde. U tom neugodnom poslu nećemo se libiti niti metode niti načina da dođemo do informacija a znajte da kad tad netko izda...

Želimo vam samo reći da ste piknuli u Škljoce i radi vašeg i našeg neugodnog iskustva koje slijedi bilo bi bolje da vratite otuđeno jer sad imate posla s nama i našim prijateljima...", piše u objavi MK Rđava Škljoca.