Fotografija: Alternativna opskrba pitkom vodom iz spremnika bit će osigurana danas (utorak) 28. ožujka i sutra (srijeda) 29. ožujka/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Alternativna opskrba pitkom vodom iz spremnika bit će osigurana danas (utorak) 28. ožujka i sutra (srijeda) 29. ožujka/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)

Vodu na području Đulovca morate prokuhavati: "Osigurana je opskrba putem cisterni"

Danas i sutra cisterna s pitkom vodom bit će na lokacijama u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla, te u Đulovcu kod trgovine Metss, i to u vremenu: Katinac 15:30h – 16h, Đulovac 16:10h – 16:40hIz Darkom vodoopskrbe i odvodnje obavještavaju potrošače da je zbog zamućenja vode u vodoopskrbnom sustavu Đulovac, uslijed obilnih padalina preporuka prokuhavati vodu prije upotrebe.

- Alternativna opskrba pitkom vodom iz spremnika bit će osigurana danas (utorak) 28. ožujka i sutra (srijeda) 29. ožujka na lokacijama u Katincu kod Crkve sv. Petra i Pavla, te u Đulovcu kod trgovine Metss, u vremenu: Katinac 15:30h – 16h,  Đulovac 16:10h – 16:40h.

Odluka do daljnjeg

Obavijest ostaje na snazi sve dok se stanje vode ne promijeni na bolje, što će se prvo potvrditi službenom analizom, te nakon toga objaviti.  

Obavijest ostaje na snazi sve dok se stanje vode ne promijeni na bolje, što će se prvo potvrditi službenom analizom, te nakon toga objaviti/Foto: Unsplash
Obavijest ostaje na snazi sve dok se stanje vode ne promijeni na bolje, što će se prvo potvrditi službenom analizom, te nakon toga objaviti/Foto: Unsplash

O promjenama ćete biti obaviješteni, zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!