Fotografija: Članovi Udruge zahvalni su na donacijama/ Foto: Pakrački list
Galerija
Članovi Udruge zahvalni su na donacijama/ Foto: Pakrački list

Udruga Latica zahvaljuje svima koji su došli na koncert: "Skupljeno je impresivnih 1.725 eura"

"Novac će biti namijenjen nabavci ortopedskog pomagala u prijevozu za članicu Kristijanu što će značajno pomoći daljnjem radu naše udruge", kažu iz Udruge LaticaUdruga "Latica" još jednom se zahvaljuje svim građanima koji im nam pomogli, kako kažu, što uplatama na račun udruge, što svojim osobnim dolaskom na koncert i kupnjom ulaznice ili donacijom u donacijsku kutiju Udruge.

Podsjetimo, Udruga roditelja djece i osoba s posebnim potrebama gradova Pakraca i Lipika „Latica“ organizirala je humanitarni koncert dalmatinskih u Domu dr. Franjo Tuđman u Pakracu.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Tom prilikom predstavile su klape s otoka Šolte – ženska klapa Čuvite, klapa Kuparića put, klapa Sotto Voce i Boro Vasić. 

Nabavka ortopedskog pomagala

- Koncertom i ukupnim uplatama skupljeno je impresivnih 1.725 eura. Novac će biti namijenjen nabavci ortopedskog pomagala u prijevozu za članicu Kristijanu što će značajno pomoći daljnjem radu naše udruge, kažu iz Udruge te nastavljaju.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

- U ime naših korisnika koji su i sami bili prisutni od srca se zahvaljujemo svim građanima velikog srca, zato što uvijek misle na nas, gledaju na članove kao na dio naše zajednice i na taj način ističu značaj i ulogu udruge, pomažu svojim doprinosom da udruga i dalje djeluje i postoji. Još jednom veliko HVALA od članova Udruge "Latica" na čelu s predsjednicom Radmilom Relić Zerdin sa zaposlenicima, zaključili su iz Udruge Latica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!