Fotografija: I dalje traju Dani otvorenih vrata pa se građani mogu cijepiti bez prethodne najave/ Foto: Deni Marčinković
I dalje traju Dani otvorenih vrata pa se građani mogu cijepiti bez prethodne najave/ Foto: Deni Marčinković

U BBŽ potvrđena četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, u samoizolaciji 90 osoba

U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su dva pacijenta. Autobus „Cjepko“ sutra je na području općina Zrinski Topolovac, Veliko Trojstvo i Šandrovac.
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom.

Dvije novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, a dva nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području općine Nova Rača.

U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su dva pacijenta. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 90 osoba.

Dani otvorenih vrata

Iz Stožera pozivaju sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

U Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru u tijeku su „Dani otvorenih vrata“ pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Autobus „Cjepko“ sutra stiže na područje općina Zrinski Topolovac, Veliko Trojstvo i Šandrovac.

Zrinski Topolovac

Vatrogasni dom

09:00 – 10:00

Grginac

Društveni dom

11:00  - 12:00

Martinac

Društveni dom

12:30  - 13:30

Veliko Trojstvo

Iza općine

14:00  - 15:00

Šandrovac

Društveni dom

15:30  - 16:30

Kašljevac

Društveni dom

17:00  - 18:00