Fotografija: Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
 
Galerija
Foto: Tonci Plazibat/CROPIX  

Prvi Advent u Dežanovcu: "Kušajte najfinije langoše i mađarski gulaš, pjevajmo božićne pjesme"

Nogometaši NK Dinamo Dežanovac dijelit će kuhano vino i čaj te će se prikupljati prilozi za teško bolesnog Daruvarčanina Eniza JašarevićaPo prvi puta adventske svečanosti ove će se godine održati i u Dežanovcu.

Organizira ih Češka Beseda u kojoj ističu da će program biti bogat i prikladan božićnim blagdanima koji su pred nama.

Sve će početi u podne, u nedjelju 17.prosinca, ispred crkve Svetog Bartola u centru Dežanovca. Posjetitelji će do poslijepodnevnih sati moći uživati u raskošnim božićnim dekoracijama, pjevanju tradicionalnih božićnih pjesama, a neizostavna je i dobra gastronomska ponuda. Na meniju će tako biti slatki i slani zalogaji.

Kutak za fotografiranje

Okrijepit ćete se moći mađarskim gulašom, zagrijati kuhanim vinom, a zasladiti finim langošima, fritulama i drugim kolačima. Svi su dobrodošli!

Uključili su se i nogometaši, NK Dinamo Dežanovac dijelit će besplatno kuhano vino i čaj. Također skupljat će se dobrovoljni prilozi za teško bolesnog Daruvarčanina Eniza Jašarevića.

Poziv na advent u Dežanovcu
Poziv na advent u Dežanovcu

- I naravno, kakav bi to bio advent ako nemate fotku s njega. Majke iz Male škole nogometa pripremaju kutak za fotografiranje - poručili su iz dežanovačkog Dinama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!