Fotografija: Uživali su najmlađi, ali i oni nešto stariji/Foto: Compas
Galerija
Uživali su najmlađi, ali i oni nešto stariji/Foto: Compas

Konjički klub Diamant u Šeovici pripremio pravi Western Party: "Detektivska potjera bila je hit"

Različite igre poput bacanja potkova, skakanja u vrećama, jahanja i potrage za zlatom oduševile su mlade i starije. Glazba je bila neizostavan dio događanja, stvarajući pravu western atmosferu za plesDuh Divljeg zapada zavladao je jučer na ranču Konjičkog kluba Diamant u Šeovici.

Naime, tamo je protekle nedjelje održan događaj koji je donio pravu western atmosferu na ranč Kasačkog kluba Diamant. Western Party privukao je ljubitelje zabave i avanture te ponudio niz aktivnosti koje su oživjele duh Divljeg zapada, piše Compas.

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u različitim igrama poput bacanja potkova, skakanja u vrećama, jahanja i čak potrage za zlatom. Ove igre nisu poznavale dobne granice, omogućujući svima da se pridruže i natječu u zabavnim aktivnostima.

Detektivska potraga

Glazba je bila neizostavan dio događanja, stvarajući pravu western atmosferu za ples i zabavu pod otvorenim nebom. Posjetitelji su mogli uživati u ritmovima koji su ih odveli na putovanje kroz Divlji zapad.

Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas

No, ono što posebno moramo izdvojiti jesu elementi detektivske avanture. Naime, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u potrazi za kriminalcima u bijegu, što je pobudilo pravu dozu uzbuđenja i izazova.

Za one koji su tijekom svih tih aktivnosti osjećali glad ili žeđ, HorseBox je bio na raspolaganju s raznolikom ponudom hrane i pića, omogućavajući im da se osvježe i napune energijom, piše Compas.

Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas

Lidija Bašnec, vlasnica KK Diamant, izrazila je zadovoljstvo odazivom posjetitelja te je istaknula da su svi imali priliku češljati i jahati konje, što je svakako dalo dozu autentičnosti ovom nesvakidašnjem događaju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!