Fotografija: Izletište na Malenom brijegu dobilo novo vrijedno priznanje/ Foto: "Na Malenom brijegu"
Galerija
Izletište na Malenom brijegu dobilo novo vrijedno priznanje/ Foto: "Na Malenom brijegu"

Izletište "Na Malenom brijegu" i kavana Ana iz Čazme dobili vrijedna priznanja za svoj rad

Hvala svim našim gostima na priznanju. Zbog vas, i ove nagrade, trudit ćemo se biti još i bolji, poručili su vlasnici seoskog gospodarstva iz RibnjačkeIzletište "Na malenom brijegu" u Ribnjačkoj ovog tjedna dobilo je još jedno vrijedno priznanje. Naime, obitelj Vlajnić, u čijem je vlasništvu ovo seosko gospodarstvo, nagrađena je tradicionalnom nagradom "Simply the best".

Riječ je o priznanju kojeg dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia, a svečana dodjela održana je u Velikoj Gorici.

Dva dobitnika iz BBŽ

- Još jedno priznanje stiglo na naš Maleni brijeg. Hvala svim našim gostima na priznanju. Zbog vas, i ove nagrade, trudit ćemo se biti još i bolji, poručili su vlasnici ovog seoskog gospodarstva. 

Inače, nagrada “Simply the best” u pravilu se dodjeljuje u pet kategorija; ugostiteljski objekti, putnička agencija/turistički programi, manifestacije, novi projekti u turizmu te za osobu koja je najviše doprinijela razvoju turističke ponude i turizma lokalne zajednice. 

Uz spomenuto Izletište, nagradu je dobila i Gostionica i kavana Ana iz Čazme, a pored dobitnika iz BBŽ, razloga za slavlje imaju i Pakračani, jer je ovo priznanje dobio i Sajam Slavonski banovac, o čemu više pročitajte OVDJE.

Nagrada Simply the best otišla je i u Čazmu/ Foto: Gostionica i kavana Ana
Nagrada Simply the best otišla je i u Čazmu/ Foto: Gostionica i kavana Ana

- Ovo veliko priznanje došlo je u naš mali grad. Izuzetno smo ponosni i velika nam je čast što smo izabrani među TOP 5 Restorana u Hrvatskoj u kojima se pripremaju i uslužuju tradicionalne lokalne delicije, čime se uveliko poboljšava turistička ponuda destinacije, ali i čuva lokalna baština. Drago nam je da smo prepoznati od strane struke, što nam je dodatni poticaj da budemo još bolji, i realiziramo neke nove ideje koje obuhvaćaju koncept održivog turizma i moderne vizije s tradicionalnim elementima, poručili su iz čazmanske Gostionice i kavane Ana.